Privé wellness

Wanneer u op zoek bent naar optimale ontspanning met uw partner, geliefde of vrienden kunt u terecht bij onze privé wellness. Hier kunt u genieten van een wellness waar u volledig kunt ontspannen in de jacuzzi, infrarood sauna, inloop douche en een lounge bed.

Genieten samen

Alle faciliteiten van Spa2be zijn alleen beschikbaar voor u en uw gezelschap. De ruimtes voor de privé wellness zijn voor 2 tot maximaal 4 personen. Hierdoor kunt u ongestoord tot rust komen. U bent helemaal alleen met uw gezelschap en hoeft u geen zorgen te maken om bekenden tegen te komen. Met niemand hoeft u rekening te houden. Veel mensen willen dan ook niet meer anders dan genieten in een wellness die ze helemaal voor zichzelf hebben. De privé sauna wordt voor iedere reservering grondig schoongemaakt.

Privé wellness faciliteiten

De luxe privé wellness Spa2be bestaat uit diverse faciliteiten. Heerlijk tot rust komen, doet u in de privé sauna. Bubbel lekker weg in de jacuzzi en geniet van de luxe infrarood sauna. Onze infrarood sauna is voorzien van full spectrum stralers. Daarnaast kunt u zich afspoelen in de ruime inloop douche. Of ontspan in het loungegedeelte met loungebed en minibar. In onze sauna kunt u zelfs uw eigen gewenste film of muziek opzetten.

 

Privé wellness als verrassing

Een aantal uur relaxen en de wellness helemaal voor uzelf hebben. Dat is een leuke verrassing voor uw vriend of vriendin. Een leuk verjaardagscadeau of om samen een jubileum te vieren. U kunt bij Spa2be ook iemand anders verrassen met een cadeaubon. Samen met uw wensen stellen wij een cadeaubon op voor een sauna arrangement.

Reserveer bij Spa2be

Spa2be is dé privé sauna Brabant! Gelegen in Oirschot is onze wellness locatie gemakkelijk te bereiken. Bij Spa2be kunt u online reserveren of bellen voor een afspraak naar 06 – 552 302 07. Wanneer u online reserveert kunt u kijken welke data en tijdstippen nog vrij zijn. Zo is het erg makkelijk voor u om een geschikte dag en tijd te vinden om heerlijk te ontspannen.

Kom samen genieten van onze privé wellness te Oirschot.

Reserveren & Tarieven

Contact:
Industrieweg 5c
5688 DP Oirschot
06 552 302 07
info@spa2be.nl

Toegang tot onze ruimtes sauna privé is vanaf 18 jaar en ouder, Spa2be kan bij twijfel om uw legitimatie vragen en bij het ontbreken van de gewenste documenten kan toegang worden geweigerd. Verder zijn er ook regels waar aan gehouden moet worden.