privé wellness voor 2

Wilt u samen met iemand anders naar een wellness zonder dat u gestoord wordt? Bij Spa2be kunt u naar een privé wellness voor 2 – 4 personen. Hier kunt u volledig ontspannen zonder dat u kan hebt om bekende tegen te komen.

Faciliteiten Spa2be

Samen een ontspannen bezoek brengen aan een privé wellness met uw partner, geliefde of vriend doet u altijd goed. Uw lichaam en geest kunnen helemaal ontspannen. Bij Spa2be geniet u van een privé sauna, grote jacuzzi, infrarood sauna, loungegedeelte en inloop douche. In de loungegedeelte vindt u een minibar, loungebank en lounge bed. U kunt in de privé wellness ook zelf een film of muziek opzetten door het tv- en geluidssysteem.

Privé wellness voor 2

Een wellness is een bijzondere ervaring voor jullie samen. Bij de wellness komt zowel lichaam als geest van jullie beide helemaal tot rust. Daarnaast is er niemand die jullie kan storen. Dit houdt in dat jullie samen intieme tijd doorbrengen terwijl jullie volledig ontspannen. Bij Spa2be kunt u samen even tot rust komen en staan jullie dicht tot elkaar in een romantische omgeving. Wilt u uw geliefde, partner, collega of vriend verrassen? Dan kunt u een waardebon cadeau doen van Spa2be voor een romantische sauna.

cadeau uitje voor twee

Reserveer direct

Reserveer eenvoudig online bij Spa2be voor een sauna & spa. Hier kunt u precies de data en tijdstippen vinden wanneer de privé wellness voor 2 beschikbaar is. U kunt een bezoek aan de wellness goed combineren met een weekendje of nachtje weg met z’n tweeën.

Reserveren & Tarieven

De privé wellness is helemaal voor u en uw gezelschap. U kunt de ruimte reserveren voor 2 uur, 2,5 uur of 3 uur. De ruimte wordt voor uw reservering grondig schoon gemaakt. De toegang is vanaf 18 jaar en ouder. Spa2be kan om uw legitimatie vragen, u dient dan de juiste documenten te laten zien. Wanneer deze documenten ontbreken, kunnen wij u helaas geen toegang verlenen. Lees ook onze huisregels en algemene voorwaarden.

Contact:
Industrieweg 5c
5688 DP Oirschot
06 552 302 07
info@spa2be.nl

Kijk ook op sauna voor 2, wellness privé of privé spa