Privé spa

Bent u toe aan een ontspannen sauna bezoek? Bij Spa2be vindt u een privé sauna waar u zonder gestoord te worden kunt genieten van alle faciliteiten.

Alleen met uw gezelschap

Het voordeel van een sauna privé is dat u geen bekenden tegen kunt komen en helemaal ontspannen kunt genieten samen met uw gezelschap. Hierdoor kom je dicht bij elkaar te staan en hoeft u met niemand anders rekening te houden. Nadat u een sauna privé heeft ervaren, wilt u vaak niet meer anders. In onze sauna kunt u met 2 – 4 personen ontspannen.

Reserveer uw privé sauna

Onze luxe faciliteiten

Bij Spa2be kunt u genieten van veel verschillende luxe faciliteiten. Het is dan ook de mooiste privé spa van Brabant. Hier vindt u een privé sauna bubbelbad waar u heerlijk kunt bubbelen in het warme water. Daarnaast vindt u een infrarood sauna welke erg goed is voor uw spieren en gewrichten. In de inloop douche kunt u alles lekker van u afspoelen met fijne stralen warm water. In het loungegedeelte vindt u een comfortabele loungebank, een groot loungebed en een minibar. Hier kunt u genieten van een hapje en een drankje. U kunt hier ook even relaxt ontspannen en uw eigen muziek of film opzetten.

De ruimtes van Spa2be worden voor iedere reservering grondig schoongemaakt. Wij vinden hygiëne ontzettend belangrijk. Mocht u toch niet tevreden zijn met de hygiëne, dan proberen wij dit netjes op te lossen.

Combineer privé sauna met een dagje uit

De privé sauna Brabant is erg leuk te combineren met een dagje uit of weekendje weg. Het is een heerlijke ontspannen activiteit dat elk moment gewenst is. Met een cadeaubon van Spa2be kunt u iemand verrassen en meenemen voor een dagje of avondje relaxen. Spa2be ligt langs de snelweg in Oirschot. Hierdoor kunt u een bezoek aan de sauna goed combineren met een dag weg in de leuke steden vlakbij Oirschot zoals Eindhoven, Tilburg, Breda en Den Bosch. Het is ook leuk om een bezoek aan de sauna met een overnachting te combineren.

Geniet van de rust

In de spa kunt u ultiem tot rust komen en ontspannen. Geniet met één van onze romantische en fijne arrangementen zodat u uzelf niet druk hoeft te maken over bijvoorbeeld lunch of een fles prosecco. Er zijn verschillende arrangementen, zoals het love arrangement, het luxe arrangement of bijvoorbeeld een borrelplankje als lekker hapje tussendoor. Bekijk hier alle heerlijke arrangementen.

Laat uw geest tot rust komen en ontspan uzelf helemaal. Even een dag niet aan werk en prioriteiten denken, maar gewoon volledig genieten van alles wat Spa2Be te bieden heeft. Relax en ontspan in de bubbels of in de heerlijke sauna. Maak uw hoofd helemaal leeg en denk niet aan morgen, want uw eigen mentale gesteldheid is in de privé sauna het meest belangrijk.

Het bijzondere cadeau voor haar

Een unieke ervaring met een vriend of vriendin, samen heerlijk ontspannen in een sauna. Geniet van de luxe en comfort van alle faciliteiten en kom helemaal tot rust. Dit cadeau voor haar is ideaal voor een speciale gelegenheid of natuurlijk voor een vrouw die het even druk heeft. In een luxe privé setting kan u de ervaring altijd gebruiken, daarnaast kunt u extra hapjes en drankjes bijbestellen om het extra gezellig te maken. Geniet samen van een fles bubbels of kies voor een heerlijk luxe borrelplank, het is allemaal mogelijk.

Spa2be toegang

De toegang in de sauna privé van Spa2be is vanaf 18 jaar en ouder. Bij twijfel kunnen wij u vragen om uw legitimatie te laten zien. Bij het ontbreken van de juiste gegevens kunnen wij u helaas geen toegang verlenen tot onze privé sauna’s.

Geniet van uw sauna bezoek en geniet ongestoord in de privé sauna van uw dromen.

Boek een ideaal dagje weg in Brabant.