REGELS

1. Voor het in gebruik nemen van ons saunacomplex dient u eerst een douche te nemen.

2. Toegang tot onze ruimtes is vanaf 18 jaar en ouder, Spa2be kan bij twijfel om uw legitimatie vragen en bij het ontbreken van de gewenste documenten kan toegang worden geweigerd.

3. Spa2be heeft het recht om mensen te weigeren op basis van gegronde redenen.

4. Huisdieren zijn niet toegelaten.

5. Het is verboden in ons complex producten toe te voegen in de jacuzzi.

6. Het is verboden drank en/of eten te nuttigen in de sauna, de infraroodsauna en jacuzzi, u kunt dit benutten in het lounge gedeelte.

7. Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor het correcte gebruik van de door Spa2be ter beschikking gestelde faciliteiten.In geen geval kan Spa2be aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen, ongelukken, lichamelijke-of materiële schadedie veroorzaakt wordt door het gebruik van de door Spa2be ter beschikking gestelde faciliteiten. Spa2be zal ten gevolge ook nooit in gebreke gesteld kunnen worden.

8 Eucalyptus e.d. mag u enkel op de kachel van de sauna gieten, met de door ons klaar gezette water en lepel.Dit dient u met de lepel toe te dienen aan de achter rand van de kachel om brandgevaar te voorkomen.

9. Om het jacuzzi water op een temperatuur te houden is dit voorzien van een automatisch verwarming.Gewenst is dan ook de deksel enkel te openen tijdens gebruik van de jacuzzi. En te sluiten na gebruik.

10. De directie kan in geen enkel geval verantwoordelijk gesteld worden voor verlies van goederen.

11. Instellingen van de apparatuur worden door de klanten niet gewijzigd.

12. Wanneer schade aangebracht wordt door het door u gehuurde complex bent u verplicht de herstelling van deze schade te vergoeden.

13. Wij vragen om geen drank en of etenswaar mee te brengen er is een minibar in het complex om eventueel de nodige dranken tegen vergoeding te benutten.

14. De badjassen en badhanddoeken blijven eigendom van Spa2be. Indien deze aantoonbaar worden meegenomen door de klant dan wordt dit alsnog in rekening gebracht.

15. De toestellen dienen om te relaxen en niet om te … daarvoor moet u elders zijn.