Privé sauna

Bij Spa2be kunt u zowel lichaam als geest totale ontspanning geven. In de mooiste privé sauna in Brabant kunt u volledig tot rust komen. Hier kunt u genieten van de sauna, maar ook van elkaar.

Volledig ontspannen in uw privé sauna

Een eigen sauna privé kunt u reserveren bij Spa2be. Hier hoeft u geen rekening te houden met mensen om u heen en kunt u geen bekende tegen komen. De luxe privé sauna bestaat uit verschillende faciliteiten waar u ongestoord van kunt genieten met uw partner, geliefde of vrienden. Spa2be heeft twee kamers waar u kunt genieten van een privé sauna, jacuzzi, infrarood sauna, inloop douche en een lounge bed. De kamers worden na gebruik en voor iedere reservering eerst grondig schoongemaakt. In uw eigen sauna kunt u uw gewenste muziek opzetten of even ontspannen bij een door u uitgekozen film. Hierbij kunt u een drankje nuttigen uit de minibar. Bij ons personeel kunt u vragen om kleine hapjes en snacks.

Aangename sauna

Wanneer u uw privé sauna betreedt, zult u zien dat deze gedecoreerd is in een rustgevende stijl. De hele kamer is ingericht in het teken van ontspanning. Hier geniet u van alle voordelen privé sauna. Centraal staat dan ook sensualiteit en rust. Hier kan geest en lichaam volkomen genieten.

Speciaal cadeau

Wilt u iemand verrassen met een speciaal cadeau? Is uw vriend of vriendin binnenkort jarig? Hebben jullie een jubileum die gevierd moet worden of gaat er een bekende trouwen?  Een cadeaubon voor een privé sauna is altijd een uniek cadeau om tot rust te komen. Bij Spa2be kunt u iemand een cadeaubon geven voor een bezoek aan onze sauna. Deze bon wordt aangepast aan uw wensen. Een cadeaubon voor onze sauna kunt u goed combineren me een uitje of weekendje weg samen.

Privé sauna als date

Bent u op zoek naar een originele date? Met een date uitje naar onze privé sauna maakt u sowieso indruk. Niets is zo leuk om tijdens jullie date helemaal tot elkaar te komen en heerlijk samen te ontspannen. Of het nu jullie eerste date is, of dat jullie al jaren samen zijn. Een date naar de privé sauna valt altijd goed in de smaak. Meer over date uitjes naar de privé sauna.

Combineer onze privé sauna met een overnachting

Spa2be is een luxe privé sauna in Brabant. Vlakbij grote steden als Breda, Eindhoven en Den Bosch ligt onze privé spa in Oirschot. Deze ligging is ideaal wanneer u een bezoek aan de privé sauna met een overnachting wilt combineren. U kunt heerlijk genieten in onze privé sauna samen met uw gezelschap. Vervolgens kunt u heerlijk overnachten in één van de bruisende steden rondom onze privé wellness. Ideaal voor romantische weekendjes weg samen met uw geliefde of partner. Onze sauna is erg intiem ingericht waardoor het direct als een romantisch uitje aanvoelt.

Heerlijke wellness

Onze privé sauna is een wellness waar u heerlijk tot rust kunt komen. In de jacuzzi kunt u heerlijk weg bubbelen. Hier kunt u ontspannen in een jacuzzi geschikt tot 4 personen. Daarnaast kunt u ontspannen onder de ruime inloop douche. Deze is voorzien van douchegel en shampoo. De infrarood sauna in onze privé wellness is voorzien van een full spectrum infrarood stralers. Deze sauna is aangenaam voor uw geest en lichaam. U voelt u dankzij de verschillende faciliteiten in onze privé wellness voor twee tot vier personen weer als herboren. Ervaar het zelf!

Wanneer komt u langs?

Wij horen vaak van onze gasten dat wanneer zij eenmaal een privé spa hebben ervaren, zij niets anders meer zouden willen. De rust, kalmte en ontspanning ervaart u nergens anders.

De privé sauna is te huren voor maximaal vier personen per ruimte. Toegang tot onze ruimtes is vanaf 18 jaar en ouder, Spa2be kan bij twijfel om uw legitimatie vragen en bij het ontbreken van de gewenste documenten kan toegang worden geweigerd. Daarnaast zijn er ook huisregels waaraan voldaan moet worden. Deze vindt u hier.

Privé sauna Oirschot

Spa2be is gevestigd in Oirschot in Brabant. Oirschot ligt vlakbij Breda, Den Bosch, Tilburg, Helmond en Eindhoven en is dan ook goed te combineren met een uitstapje of nachtje weg naar deze steden.

Reserveren & Tarieven

Contact:
Industrieweg 5c
5688 DP Oirschot
06 552 302 07
info@spa2be.nl