REGELS

AANBETALING

Ter bevestiging van je reservering vragen wij een aanbetaling van 50% van je boekingsbedrag.
Via ons Online reserveringssysteem betaal je deze direct via iDeal of creditcard.

ANNULEREN

Wij betalen geen voorschotten terug. Je kunt tot 1 dag van te voren je afspraak telefonisch wijzigen. Bij het niet nakomen van de gemaakte afspraak zijn wij genoodzaakt de helft van de boekingskosten als annuleringskosten in rekening te brengen.

Ben je niet tevreden zeg het ons, wij zullen indien mogelijk maatregelen treffen. Je kan dan reageren op info@spa2be.nl.

REGELS

1. Voor het in gebruik nemen van ons saunacomplex dien je eerst een douche te nemen.

2. Toegang tot onze ruimtes is voor personen van 18 jaar en ouder, Spa2be kan bij twijfel om jouw legitimatie vragen en bij het ontbreken van de gewenste documenten kan toegang worden geweigerd.

3. Spa2be heeft het recht om mensen te weigeren op basis van gegronde redenen.

4. Huisdieren zijn niet toegelaten.

5. Het is verboden in ons complex producten toe te voegen aan het bubbelbad.

6. Het is verboden drank en/of eten te nuttigen in de sauna, de infraroodsauna en bubbelbad, je kunt dit nuttigen in het lounge gedeelte.

7. Als klant ben je zelf verantwoordelijk voor het correcte gebruik van de door Spa2be ter beschikking gestelde faciliteiten.In geen geval kan Spa2be aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen, ongelukken, lichamelijke-of materiële schade die veroorzaakt wordt door het gebruik van de door Spa2be ter beschikking gestelde faciliteiten. Spa2be zal ten gevolge ook nooit in gebreke gesteld kunnen worden.

8. De directie kan in geen enkel geval verantwoordelijk gesteld worden voor verlies van goederen.

9. Instellingen van de apparatuur worden door de klanten niet gewijzigd.

10. Wanneer schade aangebracht wordt aan het door je gehuurde complex bent je verplicht de herstelling van deze schade te vergoeden.

11. Wij vragen om geen drank en of etenswaar mee te brengen, er is een minibar in het complex om eventueel de nodige dranken tegen vergoeding te benutten.

12. De badjassen en badhanddoeken blijven eigendom van Spa2be. Indien deze aantoonbaar worden meegenomen door de klant dan wordt dit alsnog in rekening gebracht.

13. De toestellen dienen om te relaxen en niet om te … daarvoor moet je elders zijn.

  • Finse sauna
  • Inloopdouche
  • Infrarood lampen
  • Whirlpool
  • Loungebank en loungebed
  • Tv & audio, wifi en minibar