Privé sauna Oirschot

Wanneer u optimaal tot rust wilt komen, is een bezoek aan een privé sauna Oirschot een aanrader. Bij een privé sauna heeft u geen last van anderen en komt u geen bekende tegen. U kunt daarnaast geniet van vele faciliteiten.

Waarom een privé sauna?

Bij Spa2be in Oirschot kunt u een eigen ruimte afhuren voor 2-4 personen. Hier kunt u ongestoord genieten van onze sauna, privé bubbelbad, infrarood sauna voorzien van full spectrum stralers, inloop douce en loungebed. Het is heerlijk om dit allemaal helemaal voor uzelf te hebben. De faciliteiten vindt u in een sfeervolle ruimte met luxe uitstraling. Samen met uw partner, geliefde of vrienden kunt u genieten in onze afgesloten ruimtes. In deze ruimtes kunt u een goed gevulde minibar vinden die u tegen vergoeding kunt nuttigen. Ons personeel kan op verzoek ook zorgen voor kleine snacks en hapjes. Wij verzorgen u graag goed terwijl u geniet.

Voordeel van een luxe privé sauna

Het voordeel van een privé spa is dat lichaam en geest volledig tot rust kunnen komen. U kunt de dagelijkse sleur eventjes vergeten en optimaal genieten. Een bezoek aan de privé sauna Oirschot doet wonderen voor uw spieren, uw weerstand, de stress, verwijdering afvalstoffen en voor uw huid. Na een bezoek aan de sauna zult u dit direct merken aan uw lichaam, en vaak ook aan uw uitstraling. Doordat u even helemaal ontspant kunt u uzelf opladen en krijgt u een natuurlijke en gezonde uitstraling.

De privé sauna van Brabant

Spa2be is de mooiste privé sauna Brabant. Spa2be zorgt ervoor dat de ruimtes altijd grondig schoon zijn gemaakt en sfeervol zijn ingericht. Wij hebben vaak gasten die terug komen. Dit heeft te maken met de bijzondere ervaring van een privé sauna Oirschot. Wanneer u een bezoek heeft gebracht aan een privé sauna wilt u nooit meer anders.

Faciliteiten privé sauna in Oirschot

In onze privé wellness kunt u genieten van:

  • Een luxe privé sauna
  • Een grote privé bubbelbad
  • Inloop douche (inclusief douchegel en shampoo)
  • Infrarood lampen (bekijk hier de voordelen)
  • Een loungegedeelte met minibar, loungebank en loungebed
  • TV- en geluidssysteem
  • Gratis WiFi

Privé sauna in Oirschot

Spa2be is een privé sauna in Oirschot en heeft als voordeel dat het dicht bij Eindhoven, Den Bosch, Tilburg en Breda ligt. Spa2be vindt u aan de A58, vijf minuten van afrit Oirschot. Door deze fijne ligging is een bezoek aan onze privé sauna goed te combineren met een dagje uit of een weekendje weg.

Toegang tot onze privé sauna in Oirschot is vanaf 18 jaar en ouder. Wanneer we twijfelen over uw leeftijd, kunnen we u vragen om uw legitimatie te laten zien.

Industrieweg 5c
5688 DP Oirschot
06 552 302 07
info@spa2be.nl
www.spa2be.nl

Reserveren & Tarieven