Privé spa

Kom tot rust, geniet van de ruimte en optimale ontspanning bij Spa2be. Hier kunt u genieten van uw eigen privé spa. Dit houdt in dat u samen met uw partner, geliefde of vriend kunt genieten van uw eigen ruimte. In deze ruimte bevindt zich een infrarood sauna, jacuzzi, lounge bed en inloop douche. Deze fataliteiten zorgen ervoor dat u volledig tot rust kunt komen. Ongestoord kunt u samen met uw gezelschap genieten.

Faciliteiten privé sauna

Spa2be is de mooiste privé spa van Brabant. Tijdens het decoreren van de luxe kamers is rekening gehouden met de kleuren, sferen en meubilair. Door de rustige en luxe uitstraling kunt u extra tot rust komen en ontspannen. U kun in de privé spa uw eigen muziek en film opzetten. Ondertussen kunt u in de minibar kunt u tegen betaling genieten van verschillende lekkernijen en drankjes. Daarnaast kunt u kleine snacks bij ons personeel bestellen. Lees meer over onze luxe privé sauna.

Sauna & Spa Tilburg

Ultieme rust

Tijdens u bezoek aan de privé spa in Brabant is er niemand die u kan storen. Veel mensen gaan liever niet naar de sauna doordat er andere mensen aanwezig zijn. U kunt geen bekende tegenkomen. Wanneer u eenmaal een privé spa bent gewent, wilt u waarschijnlijk niet anders. De privé sauna wordt voor iedere reservering grondig schoongemaakt. Bekijk alle voordelen van een bezoek aan de privé sauna.

Hét wellness gevoel

In de privé spa Spa2be beleeft u het heerlijke wellness gevoel. In de intieme ruimtes komt u helemaal tot rust. De verschillende faciliteiten zorgen ervoor dat u helemaal kunt ontspannen. Het voordeel van een privé spa is dat u geen bekenden tegen kan komen. U deelt enkel de privé sauna ruimte met uw eigen gezelschap. Hier kunt u terecht met 2-4 personen.

Combineren met overnachting of dagje uit

Wilt u het ontspannen gevoel van een privé spa combineren met een uitstapje of dagje uit? Spa2be is gevestigd in Oirschot. In de nabije omgeving vindt u gezellige en grote steden als Eindhoven, Breda, Tilburg en Den Bosch. Veel mensen combineren een bezoek aan Spa2be dan ook met een dagje uit naar deze steden. Ook kunt u een privé sauna met overnachting combineren in deze steden.

Privé sauna cadeaubon

Heeft u binnenkort een speciale gelegenheid, verjaardag of jubileum? Wilt u iemand verrassen met een uitje naar onze privé spa van Spa2be? Samen met u maken we een cadeaubon naar wens. Een privé sauna cadeaubon is een ontzettend origineel cadeau. Hier maakt u zeker iemand blij mee.

Privé spa van Spa2be

Reserveer onze privé sauna gemakkelijk via onze website of bel naar 06 – 552 302 07. Wanneer komt u bij ons ontspannen?

Reserveren & Tarieven

Contact:
Industrieweg 5c
5688 DP Oirschot
06 552 302 07
info@spa2be.nl

Toegang tot onze ruimtes is vanaf 18 jaar en ouder, Spa2be kan bij twijfel om uw legitimatie vragen en bij het ontbreken van de gewenste documenten kan toegang worden geweigerd. Lees meer over Privé wellness en Privé wellness voor 2.