Romantisch uitje naar een privé sauna voor 2 of 4 personen

Een bezoek aan een luxe privé sauna zorgt voor rust. Lichaam en geest komen volkomen tot rust. Bij Spa2be kunt u genieten in een luxe privé sauna in Oirschot. Dit doet u met uw partner, geliefde of vriend. De ruimtes zijn beschikbaar voor 2-4 personen.

Het voordeel van een privé sauna Spa2be is dat u geen bekende mensen tegen kunt komen.  De luxe privé sauna’s van Spa2be zijn volledig ingericht voor optimale ontspanning en rust. Bovendien worden de ruimtes grondig schoongemaakt voor gebruik. Hierdoor kunt u volkomen ontspannen.

Faciliteiten van een luxe privé saunaLuxe privé sauna

De faciliteiten van de onze privé sauna bestaan uit:

  • Luxe sauna
  • Groot privé bubbelbad
  • Inloop douche met douchegel en shampoo
  • Infrarood privé sauna voorzien van full spectrum infrarood stralers
  • Loungegedeelte met loungebank en groot lounge bed
  • TV- en geluidssysteem
  • Gratis Wifi
  • Minibar

Beste privé sauna van Brabant

Bij een privé sauna spa dient lichaam en geest volledig te ontspannen. Het is dan ook belangrijk dat de privé spa ruim, comfortabel en luxe is. Daarnaast moet de sfeer relax en fijn zijn. Bij Spa2be is er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat u volledig tot rust kunt komen. De sfeer is zeer aangenaam en de faciliteiten zijn luxe. Wij proberen iedere gast uitstekende service aan te bieden, zodat u alleen maar hoeft te genieten. Dit houdt in dat wij ervoor zorgen dat de ruimtes schoon zijn en onze medewerkers voor u klaar staan.

Ontspannen lichaam & geest

Wanneer u gebruik maakt van de infraroodsauna merkt u dit meteen. Hierdoor knapt uw lichaam  helemaal op. De infrarood stralers zijn zeer goed voor spier- en gewrichten, verwijdering van afvalstoffen en daarnaast voor versterking van het afweersysteem. Bubbel heerlijk weg in het privé bubbelbad. Bekijk alle voordelen privé sauna. Daarnaast komt uw geest ook helemaal tot rust. Iets wat regelmatig nodig is in de drukke tijd van nu. Even helemaal bijkomen en ontspannen, enkel met uw gezelschap.

Luxe privé sauna Spa2be reserveren

Geniet van de privé sauna samen met uw geliefde, partner of vriend in onze Spa Oirschot. De privé sauna is intiem, luxe en sfeervol ingericht. De ruimtes zijn beschikbaar voor 2-4 personen. U kunt reserveren vanaf 18 jaar en ouder. Spa2be kan bij twijfel vragen om u legitimatie. Bij het ontbreken van deze documenten kan toegang worden geweigerd. U kunt gemakkelijk online reserveren.

Wist u dat u ook iemand een cadeaubon voor een sauna arrangement kunt geven? Die maken wij naar uw wensen.

Reserveren & Tarieven

Contact:
Industrieweg 5c
5688 DP Oirschot
06 552 302 07
info@spa2be.nl