privé sauna last minute

Spa2be staat bekend als mooiste privé sauna van Brabant. Bij ons kunt u een ruimte reserveren voor 2-4 personen. In de ruimtes vindt u verschillende faciliteiten waar u van kunt genieten met uw geliefde, partner of met vrienden. Door de vele faciliteiten vindt u een totaal privé sauna arrangement bij Spa2be.

Dagje uit of nachtje weg

Spa2be kunt u vinden aan de A58, slechts 5 minuten van de afrit Oirschot. Door deze goede ligging is een bezoek aan onze privé sauna goed te combineren met een dagje uit of een weekendje weg in de steden rondom Oirschot. U kunt bijvoorbeeld een dagje naar Breda, Tilburg, Eindhoven of Den Bosch. Ook wanneer u niet uit Brabant komt, kunt u ongestoord genieten van ons privé sauna arrangement.

Samen genieten van luxe privé sauna

Een nadeel van een gewone sauna is dat u een bekend iemand tegen kan komen. Daarnaast voelen veel mensen zich niet op hun gemak in een openbare sauna. Vooral veel vrouwen zijn op zoek naar een sauna waar ze tot rust kunnen komen zonder zich bekeken te voelen. In een privé sauna kunt u met alleen vrouwen genieten van ons privé sauna arrangement. U kunt de ruimte voor 2-4 personen reserveren. Ga dus gezellig en ontspannen naar de sauna met vriendinnen!

Privé sauna arrangement

Ons privé sauna arrangement bestaat uit verschillende faciliteiten. U kunt genieten in onze luxe privé sauna en daarna onder dompelen in de privé jacuzzi. Daarnaast vindt u in de afgesloten ruimte een inloopdouche inclusief douchegel en shampoo. De infrarood sauna die u vindt is voorzien van full spectrum stralers. Deze zijn ontzettend goed voor spieren en gewrichten, verwijdering van afvalstoffen en versterking van het afweersysteem. U kunt tot rust komen in het loungegedeelte. Hier vindt u een minibar waar u tegen vergoeding gebruik van mag maken. U vindt hier ook een comfortabele loungebank en een groot loungebed. In de privé sauna kunt u gebruik maken van het TV- en geluidssysteem en de gratis Wifi.

Meer over sauna & spa

prive sauna arrangement

Genieten met z’n tweeën

Wilt u genieten van de privé wellness voor 2? Samen kunnen jullie een ontspannen bezoek brengen bij Spa2be. U bent dan helemaal met z’n tweeën zonder gestoord te worden. Bij een sauna voor 2 heeft u de beste gesprekken en staan jullie dicht tot elkaar in een romantische omgeving. U kunt uw geliefde, partner, collega of vriend verrassen met een cadeaubon van Spa2be voor een romantische sauna. Met een leuke privé sauna arrangement heeft u altijd een goed cadeau!

Spa2be

De mooiste privé sauna van Brabant is Spa2be. Deze privé sauna Oirschot heeft mooie afgesloten ruimtes waar u kunt genieten. De ruimtes zijn sfeervol en luxe ingericht. De ruimtes bij Spa2be worden voor elke reservering grondig schoon gemaakt.

Bij Spa2be is de toegang vanaf 18 jaar.

We zien u graag bij Spa2be!

Industrieweg 5c
5688 DP Oirschot
06 552 302 07
info@spa2be.nl
www.spa2be.nl

Reserveren & Tarieven