Ontspannende activiteiten

Ontspannende activiteiten

Heeft u een vermoeiende of gestreste periode achter de rug? Dan is het verstandig om tijd vrij te maken voor ontspannende activiteiten. Door te ontspannen komt zowel uw lichaam als geest weer tot rust.

Belang van ontspannende activiteiten

Wanneer u niet goed ontspant, heeft u weinig energie om gezond te eten en te bewegen. Daarnaast zorgt stress en vermoeidheid ervoor dat uw hormonen en stofwisseling worden verstoord. Het is dan ook echt belangrijk om uw lichaam regelmatig te laten rusten. Ontspannende activiteiten ondernemen houdt in dat u dingen moet doen die u leuk vindt om te doen en waarbij u rustig op adem kunt komen. Een bezoek aan een privé sauna is een zeer gewaardeerde ontspannen activiteit.

Bezoek een privé sauna

Waarom een privé sauna? Een bezoek aan onze wellness privé is erg bijzonder. Dit komt doordat u volledig tot rust komt. Een bezoek aan iedere sauna is goed voor ontspanning van uw lichaam en geest. Een privé sauna stimuleert echter nog meer om te ontspannen doordat u geen rekening met anderen hoeft te houden. Bij een privé sauna geniet u van alle rust in uw eigen ruimte met uw eigen gezelschap. Er is geen kans dat u bekenden tegenkomt. In uw ruimte kunt u ongestoord genieten van de luxe faciliteiten van Spa2be.

Ontspannen lichaam

Onze infrarood sauna in onze wellness privé heeft full spectrum infrarood stralers. Deze stralers zijn goed voor spieren en gewrichten en helpen bij de verwijdering van afvalstoffen. Daarnaast versterkt het uw afweersysteem. De sauna zorgt ervoor dat huid en haar er veel beter uit gaan zien. Daarnaast verbeterd de sauna uw weerstand waardoor u er voorlopig weer tegenaan kunt. Ook het bubbelbad zorgt voor een heerlijk ontspannen bezoek aan de privé sauna. Hier kunt u heerlijk weg bubbelen. Na een bezoek aan onze privé sauna merkt u het verschil in uw lichaam. Bekijk alle voordelen van een bezoek aan de privé sauna.

Geniet van luxe faciliteiten

In onze privé sauna kunt u genieten van:

  • Een luxe privé sauna
  • Een groot privé bubbelbad
  • Inloop douche (inclusief douchegel en shampoo)
  • Infrarood sauna voorzien van full spectrum infrarood stralers
  • Een loungegedeelte met minibar, loungebank en loungebed
  • TV- en geluidssysteem
  • Gratis WiFi

In deze ruimtes kunt u een goed gevulde minibar vinden die u tegen vergoeding kunt nuttigen. Ons personeel kan op verzoek ook zorgen voor kleine snacks en hapjes. Wij verzorgen u graag goed terwijl u geniet. Voor iedere reservering maken wij de ruimtes grondig schoon. Mocht u toch niet tevreden zijn? Dan horen wij dit graag.

Privé sauna Oirschot

Een bezoek aan onze privé sauna is gemakkelijk te combineren met andere ontspannen activiteiten of met een wellness weekend in de steden in de omgeving. Spa2be vindt u aan de A58, vijf minuten van de afrit Oirschot. Ook vanuit Tilburg en Eindhoven is onze privé sauna goed te bereiken. In onze privé sauna Spa2be kunt u een ruimte voor 2-4 personen reserveren. Geniet van de luxe faciliteiten en intieme sfeer. Spa2be is de mooiste privé sauna Brabant. Toegang tot onze ruimtes is vanaf 18 jaar en ouder.

Onze privé sauna is dan ook het ideale cadeau voor een jubileum of voor een verjaardag. Wilt u iemand verrassen met een uitje naar onze privé spa van Spa2be? Samen met u maken we een cadeaubon naar wens.

Kom ontspannen bij Spa2be!

Wanneer u toe bent aan het ondernemen van ontspannende activiteiten, dan is een bezoek aan onze privé sauna een aanrader. Hier komt u heerlijk tot rust en kunt u bijkomen van de dagelijkse drukte. U kunt gemakkelijk online of telefonisch reserveren. Kom tot ontspanning! Wanneer komt u langs?

Reserveren & Tarieven

Contact:

Industrieweg 5c
5688 DP Oirschot
06 552 302 07
info@spa2be.nl
www.spa2be.nl