Wellness weekend

Ieder mens heeft regelmatig ontspanning en rust nodig. Spa2be is de mooiste privé sauna in Brabant. Hier kunt u met 2-4 personen genieten van fijne faciliteiten. Combineer een nachtje weg met een bezoek aan Spa2be voor een ideale wellness weekend.

Luxe privé sauna

Bij Spa2be gaat alles om rust, ontspanning en genieten. Daarom kunt u gebruik maken van onze luxe faciliteiten. Onze sauna biedt dezelfde faciliteiten die een gewone sauna ook kan bieden, maar dan privé. In uw eigen ruimte kunt u doen en laten wat u wilt. Dit wordt zeer gewaardeerd aan een privé sauna. Uw eigen ruimte bij Spa2be heeft een luxe en fijne sfeer.

Faciliteiten privé sauna Brabant

Spa2be is de fijnste privé wellness van Brabant. Dit komt door de sfeervolle ruimtes en de luxe faciliteiten. In onze privé sauna kunt u genieten van:

De privé sauna wordt voor iedere reservering grondig schoongemaakt.

Goed voor uw lichaam

Onze infrarood sauna in onze wellness privé heeft full spectrum infrarood stralers. Deze stralers zijn goed voor spieren en gewrichten en helpen bij de verwijdering van afvalstoffen. Daarnaast versterkt het uw afweersysteem. Na een bezoek aan onze privé sauna merkt u het verschil in uw lichaam.

Wellness weekend

Wilt u genieten tijdens een weekend met wellness van een privé sauna? Spa2be kunt u ideaal combineren met een weekendje weg. Spa2be ligt aan de 158, vijf minuten van afrit Oirschot. Hierdoor kunt u Spa2be goed combineren met steden als Breda, Tilburg, Eindhoven en Den Bosch. U kunt een gezellige stad combineren met onze privé sauna tijdens een wellness weekend.

Boek direct

Heerlijk genieten van het echte wellness gevoel in privé sauna & spa Brabant tijdens uw wellness weekend. Geniet van de luxe faciliteiten en intieme sfeer. Samen met uw gezelschap geniet u van privacy en ontspanning. U kunt eenvoudig uw wellness weekend reserveren. Boek direct.