Romantische uitjes

Romantische uitjes

Hebben jullie iets te vieren? Wilt u uw geliefde zomaar verrassen? Samen romantische uitjes beleven is vaak een unieke ervaring om niet te vergeten.

Samen romantische uitjes beleven

Romantische uitjes zijn altijd goed voor de relatie. Als verrassing of gewoon zomaar. Samen eropuit en met z’n tweeën ontspannende activiteiten ondernemen. Ieder stel heeft het soms even nodig om weer tot elkaar te komen en tijd voor elkaar vrij te maken. Een omgeving waar jullie even samen kunnen zijn. Lekker met zijn tweetjes. In het dagelijks leven is dit soms lastig om te vinden. Wanneer u op zoek bent naar een origineel romantisch uitje is een privé sauna iets voor u. Dit is een keer iets anders dan uiteten, de bioscoop of het theater.

Geniet van een privé sauna

Wilt u uw geliefde verrassen met een ontspannen en heerlijk avondje uit? Breng samen een bezoek aan een privé sauna. Hier kunt u ongestoord genieten van luxe faciliteiten zonder andere mensen tegen te komen. De ruimtes van onze privé wellness voor 2 hebben een intieme en sfeervolle inrichting voor een ultiem romantisch gevoel. Jullie kunnen hier samen goed ontspannen. Klinkt dat niet heerlijk? 

Ontspanning in romantische sauna

Samen met uw partner of geliefde komt u helemaal tot rust in onze privé romantische sauna. Bij Spa2be is de privé sauna zeer romantisch door de aankleding en de faciliteiten. De intieme ruimte zorgt ervoor dat jullie ultiem kunnen relaxen. De sauna zorgt ervoor dat huid en haar er veel beter uit gaat zien. Daarnaast zorgt de sauna ervoor dat uw weerstand verbeterd. Hierdoor kunnen jullie er voorlopig weer tegenaan.

Samen genieten van luxe faciliteiten

Een luxe privé sauna is een bijzonder belevenis. Onze privé sauna heeft vele luxe faciliteiten als een sauna, loungegedeelte en inloopdouche. In de ruimtes vindt u een goed gevulde minibar die u tegen vergoeding kunt nuttigen. Daarnaast kan ons personeel op verzoek ook zorgen voor kleine snacks en hapjes voor jullie.

Cadeaubon geven

U kunt uw partner ook een cadeaubon geven. Jullie kunnen dan samen een reservering maken. De cadeaubon maken we voor u op maat. Zo kunt u zelf het arrangement uitkiezen.

Verras uw geliefde

Wilt u uw geliefde verrassen met een romantisch uitje naar een privé sauna? Bij Spa2be kunt u een cadeaubon op maat bestellen. Zo kunt u een sauna arrangement samenstellen. Deze romantische verrassing kunt u eventueel combineren met een wellness weekend in de omgeving van Spa2be.

Reserveer jullie romantische uitje

Wanneer u denkt aan ultiem romantische uitjes, kan een bezoek aan onze privé sauna niet ontbreken. Graag zien we u terug in onze privé sauna voor een heerlijk ontspannen uitstapje samen. Geniet  en ontspan samen. Reserveren kan vanaf 18 jaar en ouder. De ruimtes zijn beschikbaar voor 2 uur, 2,5 uur en 3 uur. U kunt gemakkelijk online reserveren via ons boekingssysteem. Daarnaast kunt u ook telefonisch reserveren.

Reserveer direct!

Contact:
Industrieweg 5c
5688 DP Oirschot
06 552 302 07
info@spa2be.nl