Privé wellness voor 2

Wilt u samen met iemand anders naar een wellness zonder dat u gestoord wordt? Bij Spa2be kunt u naar een privé wellness voor 2 – 4 personen. Hier kunt u volledig ontspannen zonder dat u kan hebt om bekende tegen te komen.

Faciliteiten Spa2be

Een privé wellness voor 2 met uw partner, geliefde of vriend doet u altijd goed. Uw lichaam en geest kunnen helemaal ontspannen. Bij Spa2be geniet u van een privé sauna, groot bubbelbad, infrarood sauna, loungegedeelte en inloop douche. In de loungegedeelte vindt u een minibar, loungebank en lounge bed. U kunt in de privé wellness ook zelf een film of muziek opzetten door het tv- en geluidssysteem.

Privé wellness voor 2

Een wellness is een bijzondere ervaring voor jullie samen. Bij de wellness komt zowel lichaam als geest van jullie beide helemaal tot rust. Daarnaast is er niemand die jullie kan storen. Dit houdt in dat jullie samen intieme tijd doorbrengen terwijl jullie volledig ontspannen. Bij Spa2be kunt u samen even tot rust komen en staan jullie dicht tot elkaar in een romantische omgeving. Wilt u uw geliefde, partner, collega of vriend verrassen? Dan kunt u een waardebon cadeau doen van Spa2be voor een romantische sauna.

Maak er een weekendje weg van

Ook lekker als u een privé wellness voor 2 huurt, is om er een weekendje weg van te maken. Ga bijvoorbeeld op pad in Breda, Den Bosch of Eindhoven en kom tussendoor heerlijk uitrusten in onze privé wellness. Boek bijvoorbeeld een hotelkamer in Breda waar u op vrijdag aankomt, ga op zaterdag lekker de wellness voor 2 in en ga op zondag nog lekker de stad door. Zo heeft u een heel weekend waarin u leuke dingen kunt doen en ook nog heerlijk kunt ontspannen. Wij zeggen: DOEN! Want een privé wellness met overnachting is echt de moeite waard.

romantische privé sauna met overnachting boeken?

Kies voor een losse spa ervaring en een losse overnachting, dan kunt u volledig ontspannen en genieten van een luxe dag naar de sauna en een heerlijke overnachting naar keuze. Ervaar een romantisch weekendje weg. Wist u dat het bij ons zelfs mogelijk is om een privé sauna met overnachting last minute te boeken? Het hotel kiest u zelf en wij hebben vaak last minute nog wel een plaatsje vrij.

Wat is een privé wellness?

Dat is een sauna met jacuzzi, regendouche en een ruim lounge gedeelte waar u kunt genieten van privacy. Zo komt u helemaal tot rust en ervaart u in privé sferen een heerlijke tijd samen met uw partner of met vrienden.

Wat is het verschil tussen een spa en een wellness?

In principe zit hier niet zoveel verschil in. Bij ons ervaar je een privé wellness voor 2 in een prachtige kamer met een sauna, een comfortabel loungegedeelte, een luxe douche en niet te vergeten een prachtige jacuzzi. Het maakt niet uit of u het een wellness of een spa noemt, als u maar kunt ontspannen.

Reserveer direct

Reserveer eenvoudig online bij Spa2be voor een sauna & spa. Hier kunt u precies de data en tijdstippen vinden wanneer de privé wellness voor 2 beschikbaar is. U kunt een bezoek aan de wellness goed combineren met een weekendje of nachtje weg met z’n tweeën.

Reserveren & Tarieven

De privé wellness is helemaal voor u en uw gezelschap. U kunt de ruimte reserveren voor 2 uur, 2,5 uur of 3 uur. De ruimte wordt voor uw reservering grondig schoon gemaakt. De toegang is vanaf 18 jaar en ouder. Spa2be kan om uw legitimatie vragen, u dient dan de juiste documenten te laten zien. Wanneer deze documenten ontbreken, kunnen wij u helaas geen toegang verlenen. Lees ook onze huisregels en algemene voorwaarden.

 

“Geweldige privé sauna! Ziet er prachtig uit, is heel schoon en heel vriendelijk personeel. Echt een aanrader!”

“We hebben genoten van een onvergetelijke dag in de privé wellness voor 2. De hartelijke ontvangst, de ontspannende faciliteiten en de professionele behandelingen hebben ons volledig tot rust gebracht en dichter bij elkaar gebracht.”

Contact:
Industrieweg 5c
5688 DP Oirschot
06 552 302 07
info@spa2be.nl

Kijk ook op sauna voor 2, wellness privé of privé spa