Privé sauna Tilburg

Wilt u eens helemaal tot rust komen in de omgeving van Tilburg? Ontdek onze privé sauna Tilburg in Oirschot. Hier geniet u van alles van een wellness, maar dan privé.

Faciliteiten om te ontspannen

U wilt ongestoord genieten en tot rust komen zonder de kans om bekenden tegen te komen. De ruimtes worden altijd grondig schoongemaakt zodat u in een nette ruimte kunt ontspannen. Wij vinden het belangrijk dat lichaam en geest kunnen ontspannen en genieten. Hiervoor bieden wij de volgende faciliteiten:

Heeft deze luxe lijst aan faciliteiten u al overtuigt voor een dagje naar de privé spa Tilburg? Ziet u uzelf al zitten in het bubbelbad of genieten van de rust en warmte in de sauna? Geniet ook van een hapje en een drankje op de loungebanken.

Kom helemaal tot rust in de spa

Ervaar een rustgevende tijd in de spa, alleen, met een partner of misschien wel gezellig met vrienden. De privé sauna is ideaal voor een moment voor uzelf. U bent daar in privé sferen en u kunt genieten van een hapje en een drankje als u die besteld. Droom weg in het heerlijke bubbelbad en geniet van de luxe infrarood sauna. In een paar uur bent u weer helemaal de oude en kunt u uw werk weer helemaal aan.

Verras iemand met een privé sauna arrangement

Wilt u iemand verrassen met een cadeaubon voor een privé sauna arrangement of uw partner met een romantisch Saunabezoek? Samen met u zorgen wij dat uw wensen worden verwerkt in een cadeaubon. Een leuk cadeau om iemand mee te verrassen voor bijvoorbeeld een verjaardag of jubileum. U kunt u bezoek ook combineren met een weekendje weg in Tilburg wanneer u bijvoorbeeld niet uit de buurt komt. Wie gaat u verrassen met een privé sauna Tilburg ervaring?

U kunt in onze privé sauna Oirschot zelfs verschillende hapjes en drankjes bestellen voor tijdens uw verblijf. Zo is er een luxe arrangement met een heerlijke fles bubbels, romantische rozenblaadjes en een heerlijk stokbroodje met diverse smeersels. Daarbij ontvangt u natuurlijk ook een handdoekenpakket.

Een ander leuk arrangement is een sauna verblijf met een ontbijtje of een lunch. Ook is het uiteraard mogelijk om te borrelen of om een fruitschaal te bestellen. De arrangementen zijn stuk voor stuk aan te passen naar uw ideale arrangement. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw unieke privé sauna Tilburg ervaring.

Er even tussenuit

Slaapt u slecht en heeft u veel stress ervaren de laatste tijd? Dan is een bezoek aan onze privé sauna erg fijn. Hier kunt u tot rust komen en ontspannen. U hoeft even niet na te denken over het dagelijks leven. Voor uw lichaam, maar ook voor de geest is een sauna bezoek ideaal. De sauna zorgt ervoor dat huid en haar er vele beter uit gaan zien. Daarna verbeterd de sauna uw weerstand waardoor u er voorlopig weer tegenaan kunt.

Privé sauna Tilburg

Kom volledig tot rust in onze privé sauna in de buurt van Tilburg. Bij Spa2be kunt u zeer eenvoudig online reserveren. Hier kunt u vinden welke data en tijdstippen nog beschikbaar zijn voor een bezoek aan onze privé sauna.

Reserveren & Tarieven

Contact:
Industrieweg 5c
5688 DP Oirschot
06 552 302 07
info@spa2be.nl

Toegang tot onze ruimtes is vanaf 18 jaar en ouder, Spa2be kan bij twijfel om uw legitimatie vragen en bij het ontbreken van de gewenste documenten kan toegang worden geweigerd. Voor u komst bij onze privé sauna Tilburg is het goed om onze regels door te nemen.

Kijk ook op privé sauna Breda, privé sauna Den Bosch, privé sauna Eindhoven