Privé sauna huren

Even helemaal ontspannen en volkomen tot rust komen, kunt u tijdens een bezoek aan privé sauna Spa2be. Dit is de mooiste sauna van Brabant. Hier kunt u een privé sauna huren waar u met 2-4 personen kunt genieten.

Ontspannen & bijkomen

Ieder mens heeft het af en toe nodig om bij te komen van het dagelijks leven. Even ontspannen en relaxen. Even het hoofd volledig leeg maken. Tijdens uw bezoek aan onze privé sauna Spa2be komt lichaam en geest tot rust. Bij een privé sauna huren hoeft u zich geen zorgen te maken om bekenden tegen te komen. Bovendien hoeft u met niemand anders rekening te houden. U geniet samen met uw gezelschap van luxe faciliteiten in uw eigen ruimte.

Iedereen verlangt af en toe naar een welverdiende pauze van het alledaagse leven, een moment van pure ontspanning en rust om even helemaal tot zichzelf te komen. Bij een bezoek aan onze privé sauna, Spa2be, bieden wij u de ideale gelegenheid om zowel uw lichaam als geest volledig tot rust te laten komen. U kunt zelf bepalen hoe lang u wilt ontspannen en kunt dit moment helemaal aanpassen aan uw eigen behoeften.

Naast de lichamelijke voordelen van de sauna, zoals het stimuleren van de bloedsomloop en het verwijderen van toxines uit het lichaam, biedt Spa2be u ook de kans om mentaal te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. U kunt uw hoofd volledig leegmaken, al uw zorgen vergeten en in alle rust genieten van het hier en nu. Dit is niet alleen goed voor uw fysieke gezondheid, maar ook voor uw geestelijke welzijn.

Of u nu alleen komt of met vrienden en familie, onze privé sauna huren staat garant voor een onvergetelijke ervaring van ontspanning en verjonging. Het is de ultieme manier om even te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven en uzelf te trakteren op een moment van pure verwennerij. Dus gun uzelf die broodnodige rust en kom langs bij Spa2be om te genieten van alle voordelen die onze privé sauna te bieden heeft. U verdient het.

Luxe faciliteiten van Spa2be

Wanneer u en uw gezelschap een privé sauna huren bij Spa2be kunt u ongestoord gebruik maken van verschillende faciliteiten. In de wellness ruimte staat een privé bubbelbad, infrarood sauna, inloop douche en een loungegedeelte. Het loungegedeelte heeft een comfortabel bed, loungebank en een minibar. In de sauna bij Spa2be kunt u tevens uw eigen muziek of film opzetten. De ruimtes hebben een luxe uitstraling en rustgevende sfeer. U kunt dan ook helemaal ontspannen in onze luxe privé sauna.

Een privé sauna huren

Het voordeel van een privé sauna van Spa2be is dat u geen bekende tegenkomt. Daarnaast hoeft u met niemand rekening te houden en kunt u heerlijk uw eigen gang gaan. Voor veel mensen is dit de voornaamste reden om naar een privé sauna te gaan. Vaak willen onze bezoekers ook niet meer anders nadat ze onze faciliteiten ervaren hebben. Daarnaast kunt u in onze ruimte heerlijk genieten van het echte wellness gevoel zonder drukte om u heen. Hierdoor kunt u ook mentaal volledig ontspannen.

Wat houdt een privé sauna precies in?

Als u een privé sauna bij ons huurt krijgt u er niet het minste voor terug. Bij een reservering zit namelijk een Luxe sauna waarin u heerlijk kunt relaxen. Daarnaast beschikt de ruimte over een groot bubbelbad om lekker in te bubbelen. Er is een ruime inloopdouche, inclusief douchegel en shampoo.  Er is een infraroodsauna en, zoals hierboven al genoemd, een luxe loungegedeelte met minibar, grote loungebank en een lounge-bed. Daarnaast is er een muzieksysteem en een televisie aanwezig. Hierdoor krijgt uw dagje privé sauna een nog meer relaxte uitstraling.

Combineer met een weekendje weg!

Een privé sauna huren kunt u goed combineren met een weekendje weg. Privé sauna Spa2be is gevestigd in Oirschot, vlakbij leuke steden als Eindhoven, Den Bosch, Tilburg en Breda. Hierdoor kunt u een bezoek aan Spa2be leuk combineren met een nachtje weg in deze steden of een winkeldagje in Noord Brabant.

Hierom moet u een privé sauna huren

Spa2Be biedt een weelderige privé-sauna-ervaring in het hart van Brabant, compleet met vele faciliteiten om volledig te ontspannen en te genieten. Geniet van een luxe sauna, waar de warmte en stoom je stress doen smelten. Ontspan in een groot bubbelbad en verwen jezelf met een inloopdouche, inclusief douchegel en shampoo voor je gemak.

Onze infrarood lampen met full spectrum stralers zijn ideaal voor het verlichten van spier- en gewrichtspijn, het verwijderen van afvalstoffen en het versterken van je afweersysteem. Na je wellness-ervaring kun je ontspannen in ons loungegedeelte, compleet met een minibar, comfortabele loungebank en een groot loungebed.

Voor entertainment hebben we een TV- en geluidssysteem met alle benodigde aansluitingen, en natuurlijk bieden we gratis Wifi voor je gemak. Kortom, Spa2Be is de perfecte omgeving om te ontspannen en tot rust te komen in Brabant. Reserveer vandaag nog je privésauna-ervaring en geniet van pure verwennerij in een privé setting.

Privé sauna huren & Tarieven

Contact opnemen met Spa2Be:

Industrieweg 5c
5688 DP Oirschot
06 552 302 07
info@spa2be.nl