Date uitjes

Date uitjes

Date uitjes zijn vaak ontzettend lastig om te bedenken. Zeker wanneer je indruk wilt maken met een bijzondere date. Gelukkig biedt Spa2be de perfecte oplossing voor een onvergetelijke date!

Bijzondere date

Gaan jullie binnenkort samen op date? Misschien is het jullie eerste date of zijn jullie al heel lang samen. Soms wilt u meer indruk maken dan anders. Het vinden van een unieke date is ontzettend lastig. Een etentje, drankje of bioscoop bezoek is erg standaard. Daarnaast bent u voor veel andere uitjes afhankelijk van het weer. Lukt het niet de perfecte date te bedenken? Hier bieden wij de oplossing voor de perfecte date. Zo maakt u zeker indruk op uw date en heeft u volledig de tijd voor elkaar, even helemaal weg uit de huidige omgeving en heerlijk ontspannen met elkaar.

Romantisch uitje

Een ultiem romantisch uitje is een bezoek aan een privé sauna. Dit is een sauna waar u ongestoord met z’n tweeën kunt genieten. Een privé sauna is voorzien van luxe faciliteiten in een intieme en sfeervolle ruimte. Samen komen jullie hier helemaal tot rust tijdens het romantische date uitje. Een onvergetelijke date beleeft u hier.

Wilt u de date nog specialer maken? Kies dan voor één van de uiteenlopende arrangementen met bijvoorbeeld een fles prosecco of champagne en een heerlijk stokbroodje. Ook kunt u kiezen voor heerlijke hapjes op een borrelplank. Zo maakt u de date nog iets specialer en kunt u genieten van de luxe en gezelligheid, zonder veel voorbereiding. U komt binnenlopen terwijl er een drankje klaarstaat en de rozenblaadjes op het bed liggen, dat is pas romantisch! Natuurlijk kunt u ook voor andere arrangementen kiezen om de date aan te laten sluiten op jouw partner.

Ontspannen & genieten

De luxe privé sauna Spa2be is ideaal voor leuke date uitjes. Spa2be biedt fijne faciliteiten aan. Jullie kunnen heerlijk ontspannen in de infrarood sauna of romantisch bubbelen in het privé bubbelbad. Er is ook een TV- en geluidssysteem in jullie privé ruimte. In de loungegedeelte is een groot bed en fijne bank. De sfeervolle inrichting zorgt voor een intieme sfeer. Het is dan ook ontzettend romantisch. Jullie zullen hier helemaal niets tekort komen en optimaal van elkaar kunnen genieten. Er zijn veel mogelijkheden en wij informeren u er graag meer over! Romantische ontspannen doet u bij Spa2be in Oirschot.

Cadeaubon

Als verrassing kunt u uw date spontaan meenemen, dat is echt een van de meest unieke date uitjes. U kunt ook een cadeaubon geven zodat u later samen kunt gaan zonder al iets vast te leggen. Naar wens maken we dan een cadeaubon die bij uw date past. Altijd leuk om te geven en voor uw date is het natuurlijk ook bijzonder om het te ontvangen.

Date uitjes bij Spa2be

Een bijzondere date beleef je bij Spa2be. Heerlijk ontspannen tijdens een romantisch date uitje. Bij Spa2be kan je online reserveren. Ook telefonisch kan je gemakkelijk een reservering maken. De ruimtes zijn altijd grondig schoon. De romantische sauna is beschikbaar vanaf 18 jaar of ouder voor 2 uur, 2,5 uur of 3 uur.

Reserveren & Tarieven

Faciliteiten in de privé spa

Voor uw date uitje wilt u natuurlijk wel weten wat u kunt verwachten tijdens uw bezoek. Wij bieden u een privé ruimte met een luxe sauna, een ruim bubbelbad, een inloopdouche met douchegels, infraroodlampen, een heerlijk loungegedeelte met een minibar en een tv en geluidssysteem. Dit zijn toch de ideale faciliteiten voor een date uitje?

Contact opnemen

Heeft u vragen over onze privé spa of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord en samen kijken we naar een passende mogelijkheid voor uw situatie.

Industrieweg 5c
5688 DP Oirschot
06 – 552 302 07
info@spa2be.nl
www.spa2be.nl