Date ideeën

Gaan jullie binnenkort op date maar willen jullie een keer iets bijzonders doen? Misschien een bijzondere eerste date om een onvergetelijke indruk te maken, of juist om een langdurig jubileum te vieren. Een unieke date zorgt altijd voor een bijzondere herinnering. Al veel date ideeën proberen te bedenken, maar er nog niet opgekomen? Wellicht hier de oplossing voor de perfecte date.

Indruk maken tijdens de date

Veel mensen worstelen met het vinden van een goed idee voor de eerste date, maar ook nog steeds voor de 100ste date. Wanneer er indruk gemaakt moet worden, zal er uitgepakt moeten worden. Een date bestaat vaak uit een etentje in een restaurant, een drankje in een kroeg of een filmavondje in de bioscoop. Allemaal ontzettend leuk, maar vaak erg standaard. Hiermee wordt er geen onvergetelijke indruk gemaakt.

Goede date ideeën bedenken

Of jullie elkaar al lang kennen of nog niet, een goede date doet de vonk overslaan of de romantiek doen opleven. Goede date ideeën bedenken is helaas niet gemakkelijk. Een bezoek aan een privé sauna is voor iedereen erg ontspannend, gezellig en een ultiem romantische date. Een bezoek aan een privé sauna is ook ideaal tijdens een date met slecht weer, een date in de winter of een date in de herfst.

Bezoek een romantische privé sauna

Een onvergetelijke date is een bezoek aan een luxe privé sauna. In een privé sauna beschikken jullie over een eigen ruimte. De ruimte is alleen voor jullie. Hier kunnen jullie ongestoord genieten van de rustgevende faciliteiten en van elkaar. De privé sauna van Spa2be heeft een sfeervolle en intieme inrichting, hierdoor wordt de date nog romantischer.

Date ideeën    Date ideeën

Samen genieten & ontspannen

Door de fijne faciliteiten in de privé sauna Spa2be kunnen jullie heerlijk ontspannen. Tijdens jullie date kunnen jullie heerlijk ontspannen in de infrarood sauna. Ook kunnen jullie samen romantisch bubbelen in het privé bubbelbad of even heerlijk douchen in de inloopdouche. In het loungegedeelte staat een comfortabele loungebank, groot loungebed en een minibar. Via het TV- en geluidssysteem kunnen jullie eigen muziek of films opzetten.

Verrassingsdate

Op zoek naar een bijzondere verrassing of date ideeën? Wanneer er een speciale dag voor jullie is of gewoon zomaar, kunnen we bij Spa2be een cadeaubon samen stellen voor een privé sauna arrangement. Erg leuk voor een verrassingsdate of een bijzonder cadeau voor jullie jubileum, Valentijnsdag of andere bijzondere dag.

Privé sauna romantica Spa2be

Komen jullie samen binnenkort genieten tijdens een romantische date? Bij Spa2be kan je eenvoudig online een sauna reserveren. Een reservering kan ook telefonisch geplaatst worden. De privé ruimtes zijn beschikbaar vanaf 18 jaar of ouder voor 2 uur, 2,5 uur of 3 uur.

Reserveren & Tarieven