Wellness Privé

Privé wellness

Wanneer is de laatste keer geweest dat u volledig tot rust bent gekomen? Het doet iedereen goed om zo nu en dan tot rust te komen van het dagelijks leven. Bij onze wellness privé kunt u ongestoord ontspannen.

Wat is een wellness privé?

Bij een deze spa kunt u een privé ruimte reserveren waar u met 2-4 personen kunt genieten van onze wellness faciliteiten. Tijdens u bezoek aan de privé wellness komt u geen bekende tegen en kunt u in alle rust genieten. Onze privé sauna heeft full spectrum infrarood stralers. Deze stralers zijn goed voor spieren en gewrichten, helpen bij de verwijdering van afvalstoffen en versterken het afweersysteem. Na een bezoek aan onze privé sauna merkt u het verschil in uw lichaam.

Verder kunt u volledig ontspannen door gebruik te maken van ons bubbelbad, sauna, inloop douche en loungegedeelte. In de loungegedeelte vindt u een minibar, lounge bed en loungebank. Daarnaast vindt u in onze wellness privé een tv- en geluidssysteem waar u gebruik van kunt maken.

Een bijzondere ervaring

Een dagje wellness privé is natuurlijk erg bijzonder. Dit komt doordat u volledig tot rust komt. De sauna is erg gezond voor u. Uw spieren worden verzorgd en de poriën worden gereinigd. Daarnaast geniet u met uw gezelschap van een intieme en rustgevende sfeer. De inrichting van de ruimte is hier op aangepast. Wij horen dan ook vaak na een bezoek aan de wellness privé dat iemand niets anders meer wilt. Voor u komst maken we de luxe privé sauna grondig schoon. Er zijn ook regels die u even door moet nemen voor u komst.

Wat zijn de voordelen van wellness privé?

Het huren van een wellness privé heeft verschillende voordelen. Een groot voordeel is natuurlijk dat u in alle privacy kunt genieten van uw dagje wellness. U kiest zelf met wie u komt genieten, u kunt zelf kiezen of u uw badkleding aantrekt en u kunt uw dag volledig naar eigen wens invullen. Ook zijn er geen wachtrijen voor de faciliteiten, waardoor u altijd kunt genieten op het moment dat u dat wil. Heerlijk toch?

Daarnaast is het een heerlijk ontspannen moment om even met twee tot vier personen bij te praten zonder dat anderen het gesprek kunnen volgen. Geniet van het totale rustgevoel met elkaar.

Een uniek cadeau voor hem of haar

Bent u op zoek naar dat ene prachtige cadeau voor uw partner, vriend of vriendin? Geef een uniek dagje naar een luxe privé sauna, dat is genieten van de rust en natuurlijk heerlijk ontspannen. Geniet van een heerlijk dag met een hapje en drankje door één van de leuke arrangementen te kiezen. Hierbij kunt u denken aan champagne voor een jubileum of een heerlijke borrelplank om een verjaardag te vieren. Kies voor een feest op uw eigen manier en kom genieten!

Privé wellness voor 2 – Cadeaubon

Wilt u liever nog geen datum vastleggen? Kies dan voor een cadeaubon die u helemaal kunt samenstellen zoals u dat zelf wilt. Denk hierbij aan een pakket met luxe handdoeken en badjassen voor een ultiem ontspannen gevoel en kies bijvoorbeeld voor een lekkere lunch. Stel het in overleg helemaal samen en kom genieten van een relaxte dag weg.

Wanneer komt u langs?

Reserveer u bezoek aan de wellness privé online of telefonisch. Via ons online reserveringssysteem kunt u gemakkelijk een privé sauna reserveren. Dit is ook erg goed te combineren met een dagje uit of een weekend weg door de ideale ligging. Spa2be vindt u in Oirschot, vlakbij Eindhoven, Breda en Tilburg. Uit de gehele omgeving komen gasten naar Spa2be en staan wij bekend als mooiste wellness privé van Brabant. Wanneer komt u langs?

️Wat zijn de kosten van privé sauna?

Reserveren & Tarieven

Contact:
Industrieweg 5c
5688 DP Oirschot
06 552 302 07
info@spa2be.nl