SAUNA & SPA

HEERLIJK GENIETEN VAN HET ECHTE WELLNESS
GEVOEL IN PRIVÉ SAUNA & SPA BRABANT

De luxe faciliteiten in onze sauna en spa bieden een sfeervolle en intieme sfeer. Samen met je partner, geliefde of vrienden kunt je tot maximaal 2 personen genieten van onze afgesloten sauna & spa. Jouw en je gezelschap genieten van volledige privacy zonder tussenkomst van anderen. In elke ruimte staat een goed gevulde minibar die je tegen vergoeding kunt nuttigen. Ons personeel zorgt indien gewenst voor kleine snacks en hapjes. Om deze reden is het zelf meenemen eten en drinken niet toegestaan. Voor iedere reservering wordt er door ons personeel grondig schoongemaakt. Geniet in de beste privé sauna in Brabant!

EEN DAGJE UIT OM NOOIT TE VERGETEN

HEERLIJK GENIETEN VAN HET ECHTE WELLNESSGEVOEL IN ONZE PRIVÉ SAUNA EN SPA IN BRABANT

Spa2be wil dat jouw bezoek aan onze sauna & spa een onvergetelijk herinnering aan jouw dagje uit is. We hebben daarom gezorgd dat we gebruik maken van de nieuwste faciliteiten. Zo kunt je gebruik maken van:

Een luxe sauna

Een groot bubbelbad

Inloopdouche (incl. douchegel & shampoo)

Infrarood lampen: full spectrum infrarood stralers, goed voor spier- en gewrichten, verwijdering afvalstoffen en versterking van het afweersysteem

Een loungegedeelte met minibar, comfortabele loungebank en groot loungebed

TV- en geluidssysteem voorzien van alle aansluitingen

Gratis Wifi

EEN DAGJE UIT OM NOOIT TE VERGETEN

SAUNA IN OMGEVING EINDHOVEN

Kom je langs in onze luxe privé sauna in Oirschot? Wij zijn gelegen in de omgeving van Eindhoven, Tilburg, Den Bosch en Breda en liggen vlak naast de snelweg. Hierdoor zijn we makkelijk bereikbaar en goed te combineren met een dagje uit. Graag zien we je terug in onze privé sauna voor een heerlijk ontspannen uitstapje. Toegang tot onze ruimtes is vanaf 18 jaar en ouder. Spa2be kan bij twijfel om legitimatie vragen en bij het ontbreken van de gewenste documenten kan toegang worden geweigerd.