Spa Oirschot

Bent u ook toe aan ontspanning en rust? Bij Spa2be kan je terecht in een heerlijke privé sauna. Hier kunt u ongestoord genieten van luxe faciliteiten. Met uw eigen gezelschap beleeft u een heerlijke tijd in onze Spa in Oirschot.

Rust & ontspanning bij de spa in Oirschot

Een bezoek brengen aan onze Spa in Oirschot bevorderd de mentale en fysieke ontspanning. Hier komt u even uit de dagelijkse sleur en hoeft u zich nergens zorgen over te maken. U kunt lekker bubbelen in het luxe bubbelbad of genieten in onze sauna. Het voordeel van een privé sauna is dat u nooit bekenden tegenkomt en niet wordt gestoord.

Faciliteiten Spa in Oirschot

In onze Spa in Oirschot vindt u verschillende faciliteiten. Geniet van de:

  • Een luxe sauna
  • Een groot bubbelbad
  • Inloop douche (incl. douchegel & shampoo)
  • Infrarood sauna voorzien van full spectrum infrarood stralers: goed voor spier- en gewrichten, verwijdering afvalstoffen en versterking van het afweersysteem
  • Een loungegedeelte met minibar, comfortabele loungebank en groot loungebed
  • TV- en geluidssysteem voorzien van alle aansluitingen
  • Gratis Wifi

Geef een privé sauna bezoek cadeau

Wilt u een bezoek aan onze spa cadeau geven? Bij ons kunt u ook een privé sauna bon geven. Deze bon is ook ideaal te combineren met een dagje of nachtje weg in een leuke stad bij ons in de buurt.

Bezoek onze privé sauna Oirschot

Onze privé sauna is gevestigd in Oirschot, net langs de snelweg. Spa in Oirschot is gemakkelijk te bereiken en gezellig te combineren met een dagje Breda, Tilburg, Den Bosch of Eindhoven. Voor elk bezoek worden de ruimtes van Spa2be grondig schoongemaakt en klaar gemaakt voor het bezoek. De ruimtes zijn beschikbaar vanaf 18 jaar en we kunnen u daarom om uw legitimatie vragen. Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op. We zien u graag terug in onze mooie spa & wellness in Oirschot.