SAUNA WAARDEBON

Is er binnenkort iemand jarig, een jubileum of een andere speciale gelegenheid? Vaak is een uniek cadeau vinden ontzettend lastig. Of je nu een cadeau zoekt voor hem of een cadeau voor haar. Voor een onverwacht cadeau ben je vaak lang op zoek. Gelukkig kan je met een privé sauna cadeaubon iedereen altijd verrassen!

Origineel cadeau

Een cadeaubon voor een bezoek aan een privé sauna is niet alleen erg origineel, maar ook een erg aangenaam cadeau. Je kan iemand een privé sauna cadeaubon geven om samen te gaan. Dan kunnen jullie samen genieten van alle faciliteiten van de privé sauna. Heerlijk samen ontspannen zonder gestoord te worden door anderen.

Heerlijk ontspannen

Spa2be is een luxe privé sauna in Oirschot. Hier kan je gebruik maken van een privé bubbelbad, sauna, infrarood sauna en inloop douche. Daarnaast is er een heerlijk loungegedeelte om te ontspannen. Zowel lichaam als geest kan hier helemaal ontspannen. Wanneer iemand stress heeft of er echt even tussenuit moet is een privé sauna cadeaubon ideaal!

Privé sauna cadeaubon

Bij Spa2be kan je een cadeaubon op maat samenstellen. Wanneer jullie samen willen gaan, met een grotere groep van 4 of met anderen, alles kan. De privé sauna is geschikt tot 4 personen vanaf 18 jaar. Een bezoek aan Spa2be is goed te combineren met een uitstapje naar de steden rondom. Spa2be is gevestigd in Oirschot, in de nabije omgeving van Tilburg, Den Bosch en Breda.