Privé wellness Brabant

Bent u op zoek naar een luxe privé wellness in Brabant? Ontdekt Spa2be in Oirschot. Spa2be is de mooiste privé sauna in Brabant.

Privé wellness Brabant Spa2be

Bij Spa2be bieden wij u de mogelijkheid om met 2 tot 4 personen volop te genieten in uw eigen privéruimte. Hier kunt u in alle rust en privacy ontspannen, zonder gestoord te worden door anderen. Onze uitgebreide faciliteiten omvatten onder andere een ruim privé bubbelbad, een luxueuze sauna, een ruime inloopdouche, een infraroodsauna en een comfortabel loungegedeelte. Al deze voorzieningen van onze privé wellness in Brabant bevinden zich in een stijlvolle en intieme ruimte, die prachtig is ingericht met een kalmerend decor. Hier kunt u zich helemaal onderdompelen in een sfeer van ontspanning en welzijn, samen met uw gezelschap, voor een onvergetelijke ervaring van luxe en comfort.

Luxe privé wellness

In onze ruimtes heeft u de mogelijkheid om uw persoonlijke muziek en films af te spelen op ons televisie- en geluidssysteem. Bovendien kunt u tegen een vergoeding genieten van heerlijke hapjes en drankjes uit de minibar. Onze faciliteiten zijn ontworpen met het oog op ultieme ontspanning en rust. Bij Spa2be hechten we veel waarde aan hygiëne, en daarom worden al onze wellnessruimtes grondig en zorgvuldig schoongemaakt. U kunt dus met een gerust hart genieten van een onvergetelijke en hygiënische ervaring in onze privé wellnessfaciliteiten.

Optimaal genieten

In onze privé wellness in Brabant kunt u heerlijk met uw gezelschap genieten van het echte wellness gevoel. U wordt heerlijk in de watten gelegd en geniet van de meest ontspannen faciliteiten. U bevindt zich in een luxe ruimte waarin u alleen met uw gezelschap geniet. Hierdoor kunt u zowel lichamelijk als mentaal volledig ontspannen. Een bezoek aan onze wellness locatie in Brabant is een onvergetelijk dagje uit. Na een bezoek aan de sauna ziet u er weer veel beter uit. Uw haar en huid zullen weer stralen en uw weerstand wordt beter, waardoor u er weer even tegenaan kunt.

Dagje uit of weekendje weg

Een bezoek aan onze privé wellness in Brabant is ideaal te combineren met een weekendje weg of dagje uit in Brabant. Een dag winkelen, bezienswaardigheden bezoeken of activiteiten ondernemen kost vaak veel energie. Na zo’n dag is het heerlijk bijkomen in onze privé sauna. Als u uit de regio komt is het ook heerlijk om ongestoord te genieten. Door onze ligging langs de snelweg zijn we makkelijk bereikbaar. Hierdoor goed te combineren met een dagje uit. Natuurlijk is het ook ideaal voor het reserveren van een privé wellness in Brabant last minute, want in het overzicht kunt u gemakkelijk zien of er nog plaats is op de dag naar keuze, dat kan ook morgen zijn. Graag zien we u binnenkort!

Breng een bezoek aan de privé wellness in Brabant

Een bezoek aan Spa2be is ideaal te combineren met een dagje weg naar BredaDen Bosch, Tilburg en Eindhoven. Wij zorgen er altijd voor dat een bezoek aan Spa2be een onvergetelijke herinnering is. De toegang tot onze wellness locatie is vanaf 18 jaar. Daarnaast zijn er ook huisregels waaraan voldaan moet worden. Een bezoek duurt 2 uur, 2,5 uur of 3 uur.

Reserveren & Tarieven

Contact:
Industrieweg 5c
5688 DP Oirschot
06 552 302 07
info@spa2be.nl

Veelgestelde vragen

Wat zijn de beste plekken voor spa en wellness in Vlaams-Brabant?

  • Bij ons heeft u de mogelijkheid om in privé sferen te kunnen genieten van een heerlijk ontspannen dagje in de privé sauna Noord-Brabant. In onze spa en Wellness heeft u een eigen Jacuzzi, loungegedeelte en natuurlijk de mogelijkheid tot het bestellen van (gezonde) lekkernijen. Daarnaast bieden wij ook andere luxe faciliteiten, zoals een verkwikkende infraroodsauna en een ruime inloopdouche, zodat u zich helemaal kunt onderdompelen in een oase van rust en comfort. Onze wellnessruimte is met zorg ingericht om een serene en ontspannende sfeer te creëren, zodat u zich volledig kunt laten verwennen en de drukte van het dagelijks leven kunt vergeten. Bij Spa2be staat uw welzijn centraal, en we streven ernaar om u de ultieme ontspanningservaring te bieden.