Privé sauna last minute

Bent u op zoek naar een ontspannen uitje? Ergens waar u heerlijk kunt uitrusten en ongestoord kunt genieten? Spa2be is een privé sauna in Oirschot. Hier kunt u genieten van luxe faciliteiten in een eigen privé ruimte. Ook voor een privé sauna last minute kunt u bij ons terecht!

Luxe privé sauna

Spa2be is dé privé sauna van Brabant. De luxe faciliteiten en intieme sfeer zorgen voor een ontspannen bezoek. Samen met  uw gezelschap van 2-4 personen kunt u gebruik maken van alle faciliteiten. Deze bestaan onder andere uit een infrarood sauna, bubbelbad, loungegedeelte en een inloop douche. Tussentijds kunt u ook genieten van een drankje uit de minibar. Lichamelijk en geestelijk komt u helemaal tot rust! Bent u daar zo snel mogelijk aan toe? Boek dan een privé sauna last minute bij Spa2be! Een infrarood sauna is erg goed voor:

  • Spieren
  • Gewrichten
  • Verwijdering afvalstoffen
  • Versterking van het afweersysteem

Privé sauna last minute boeken

Bij ons hoeft u niet altijd ver van te voren te boeken. Ook voor een privé sauna last minute kunt u bij ons terecht. Via ons online boekingssysteem ziet u direct wanneer er nog ruimte is voor een bezoek. Hierdoor kunt u direct uw bezoek aan Spa2be reserveren. U kunt ook telefonisch een afspraak maken. Daarnaast is het ook mogelijk om een cadeaubon naar wens te laten maken of een privé sauna arrangement naar wens. Hiermee kunt u iemand verrassen. Voor iedere reservering worden de privé ruimtes grondig schoongemaakt. Ook wanneer u last minute komt, kunt u rekenen op een schone ruimte.

Last minute cadeau

Zoekt u een last minute privé sauna cadeautje? Een cadeau als dit is een unieke kans om samen te genieten in privé sferen. Even helemaal weg van de werkelijkheid en samen genieten van de rust en de ontspanning die u vindt tijdens uw verblijf bij ons. Ervaar zelf wat er allemaal mogelijk is tijdens uw verblijf. Kies u bijvoorbeeld voor een heerlijk arrangement met fruit, een gezellige borrel of toch een goede lunch? Zo maakt u van een last minute cadeau een bijzondere ervaring.

Last minute arrangementen

Ook last minute zijn er genoeg arrangementen te boeken. Bent u bijvoorbeeld een jubileum vergeten en is het morgen? Dan kunt u gewoon nog een tijdsslot reserveren, dat is voor iedereen ideaal. Voor een speciale gelegenheid wilt u natuurlijk ook een hapje en een drankje regelen. Bekijk eens het love arrangement met rozenblaadjes, fruit, jus en natuurlijk een handdoekenpakket. Zo kan je iemand verrassen totdat het echt zover is, want je hoeft niets mee te nemen.

Dagje uit of weekendje weg?

Gaat u spontaan een weekendje weg of een dagje uit naar een gezellige Brabantse stad? Dit kunt u perfect combineren met onze sauna Oirschot. Door de ideale ligging aan de snelweg kunt u Spa2be goed bereiken vanaf Eindhoven, Breda of Den Bosch. U combineert gemakkelijk een drukke stadse dag met een heerlijke rustgevende activiteit.

Reserveren & Tarieven

Contact:
Industrieweg 5c
5688 DP Oirschot
06 552 302 07
info@spa2be.nl
www.spa2be.nl