Privé sauna Eindhoven

Bent u op zoek naar een privé sauna in de omgeving van Eindhoven? Bij Spa2be kunt u samen met uw gezelschap genieten van een privé sauna Eindhoven in Oirschot. De ruimtes zijn beschikbaar voor 2-4 personen. Hier kunt u helemaal tot rust komen in het grote bubbelbad, de luxe sauna, inloop douche, infrarood sauna en het loungegedeelte. Een heerlijke dag waar u alles even kunt vergeten, maar een dagje uit om nooit te vergeten.

Optimaal genieten in uw privé sauna

De privé sauna van Spa2be bestaat uit heerlijke faciliteiten. In de privé sauna Eindhoven kunt u eigen muziek en film opzetten. Pak ook een drankje uit onze minibar en bestel snacks bij ons personeel. U kunt bijvoorbeeld eerst genieten van de infrarood sauna en daarna afkoelen in de  inloop douche. Ook kunt u even tot rust komen in het loungegedeelte met comfortabel loungebed en loungebank. Het ontbreekt u werkelijk aan niets om helemaal te ontspannen.

Optimaal comfort

De privé spa Eindhoven wordt voor iedere reservering grondig schoongemaakt. Wij vinden de hygiëne uiteraard zeer belangrijk. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de ruimte een fijne en aangename sfeer heeft. We hebben een intieme sfeer gecreëerd in de privé ruimtes met een rustgevende sfeer. Ook maken we gebruik van de nieuwste faciliteiten, waardoor u altijd kunt genieten van een comfortabel en luxe verblijf bij ons in jouw eigen privé spa in Eindhoven.

Privé wellness voor lichaam en geest

Een infrarood sauna heeft veel invloed op uw gezondheid. De infrarood stralers zorgen voor een fijne warmte. Het is niet te warm, maar heeft een aangename temperatuur van 40 à 50 graden Celsius. Dit heeft een goed effect op uw gewrichten en spieren. Daarnaast wordt uw bloedsomloop gestimuleerd en hierdoor worden ook de afvalstoffen sneller afgevoerd. Uw huid zal na een bezoek aan de sauna dan ook direct zachter aanvoelen.

Heerlijk genieten

Ieder mens heeft het even nodig om af en toe te ontspannen. Met regelmaat moet u even uit de dagelijkse sfeer worden gehaald. Een bezoek aan onze privé sauna Eindhoven zorgt ervoor dat u even helemaal kunt genieten. Enkel u en uw gezelschap bevindt zich in de ruimte. Hierdoor kunnen alleen jullie van deze faciliteiten genieten. U hoeft geen rekening te houden met anderen en komt geen bekenden tegen. Er zijn geen hordes mensen om u heen, waardoor u optimaal kan relaxen. Zo kunnen lichaam en geest helemaal ontspannen.

Privé sauna Eindhoven? Ga naar Oirschot

Wanneer komt u ontspannen bij uw privé sauna nabij Eindhoven in Oirschot? Spa2be is een luxe privé sauna in Brabant. Door de ligging direct bij de snelweg, kunt u een bezoek aan onze privé sauna goed combineren met een dagje uit naar Eindhoven. Ga bijvoorbeeld een leuk dagje winkelen, bezoek een musea of ga gezellig naar het terras. Vervolgens kunt u helemaal bij komen in onze privé sauna vlakbij Eindhoven. U kunt het ook goed combineren met een overnachting in Eindhoven. Reserveer een privé sauna online of bel naar 06 552 302 07.

Last minute privé spa bij Eindhoven

Bent u al tijden op zoek naar het perfecte cadeautje voor jouw vriend, vriendin of een partner? Dan hoeft u nu niet meer verder te zoeken, want Spa2Be heeft ook last minute vaak nog plaats voor u. Geniet van een mooi moment samen waar u allebei volledig kan ontspannen. Daarnaast is het parkeren bij onze privé Spa

Reserveren & Tarieven

“Geweldige privé sauna! Ziet er prachtig uit, is heel schoon en heel vriendelijk personeel. Echt een aanrader!” (5 sterren, Google reviews)

Contact:
Industrieweg 5c
5688 DP Oirschot
06 552 302 07
info@spa2be.nl

Toegang tot onze ruimtes is vanaf 18 jaar en ouder. Spa2be kan bij twijfel om uw legitimatie vragen en bij het ontbreken van de gewenste documenten toegang weigeren.

Kijk ook op privé sauna Brabant, privé sauna Breda, privé sauna Den Bosch, privé sauna Helmond, privé sauna Tilburg