Privé sauna bubbelbad

Privé sauna bubbelbad

Geniet u graag van een bubbelend bubbelbad? In het warme water komt u helemaal tot rust. Bij Spa2be kunt u relaxen in uw eigen bubbelbad zonder gestoord te worden door anderen. Ervaar een Privé sauna bubbelbad met uw partner of vrienden.

Spa2be: de privé sauna Brabant

De privé sauna met bubbelbad vindt u bij Spa2be in Oirschot. Dit is dé privé sauna van Brabant. De privé sauna ligt vlakbij de snelweg en is daardoor goed te bereiken vanaf de grote steden Eindhoven, Breda, Den Bosch en Tilburg. Veel van onze bezoekers combineren dan ook een bezoek aan de privé sauna met een dagje weg of weekendje weg in deze leuke steden. De combinatie van een gezellige stad vol activiteiten en een ontspannen bezoek aan een privé sauna met bubbelbad is ideaal.

Geniet van alle faciliteiten

In onze sauna privé kan geest en lichaam helemaal tot rust komen door alle faciliteiten die bij ons te vinden zijn.

  • Privé bubbelbad
  • Inloop douche (de douchegel en shampoo staat al voor u klaar)
  • Infrarood sauna voorzien van full spectrum infrarood stralers
  • Groot loungebed
  • Comfortabele loungebank
  • Minibar
  • TV- en geluidssysteem voorzien van alle aansluitingen
  • Gratis Wifi

Privé sauna bubbelbad

Bij Spa2be vindt u een privé sauna met bubbelbad. Ultieme ontspanning bestaat ook uit een heerlijk bubbelbad. De warmte en de bubbels zijn erg goed voor u. Ook u hoofd komt helemaal tot rust in een bubbelbad. Ons bubbelbad is groot genoeg voor het gezelschap van 4 personen. Een bubbelbad is ontzettend lekker om in te ontspannen. De bubbels zorgen voor een fijn gevoel en u kunt helemaal relaxen door de warmte. Voor veel mensen is het bubbelbad dan ook onze fijnste faciliteit. Het bubbelbad zit ingebouwd in een fijne en luxe ruimte.

Kom tot rust

Van al deze faciliteiten kunt u met 2-4 personen genieten in een eigen ruimte. De ruimte zelf is erg luxe en sfeervol ingericht. Door de combinatie van alle faciliteiten, de inrichting en de privé sfeer komt u helemaal tot rust. De infrarood sauna is erg goed voor uw spieren en gewrichten, uw afvalstoffenverwerking en uw afweersysteem. U hoeft alleen maar te genieten.

Hygiëne van belang

Alle ruimtes van 0nze privé sauna worden voor iedere reservering grondig schoongemaakt. Wij vinden hygiëne erg belangrijk en dit is te zien in onze ruimtes. Mocht u echter toch viezigheid tegenkomen, dan kunt u ons hierop wijzen. Wij proberen dit dan netjes op te lossen.