Privé sauna Breda

Privé sauna Breda

Bent u op zoek naar een privé sauna Breda? Of in de omgeving daarvan? Oirschot ligt op ongeveer 35 minuten rijden van Breda. Hier vindt u Spa2be, de mooiste privé sauna van Brabant. U kunt een bezoek aan de privé sauna goed combineren met een dagje uit of weekend weg in Breda. Tijdens uw bezoek aan onze privé sauna geniet u van luxe faciliteiten en kunt u even helemaal tot rust komen. Een dagje uit om nooit te vergeten!

Volledig uitrusten

Iedereen heeft het regelmatig nodig om even bij te komen van alle hectiek van het dagelijks leven. Al snel komt u in een sleur terecht of krijgt u te veel stress. Lichaam en geest hebben het dan ook af en toe nodig om uit te rusten. In onze privé sauna kunt u volledig ontspannen. U hoeft niet bang te zijn andere mensen tegen te komen.

Er zijn geen hordes mensen en u hoeft met niemand anders rekening te houden. U hoeft enkel te genieten. Alleen met uw gezelschap bent u in de privé ruimte waar de verschillende faciliteiten zijn. Hier kunt u relaxen en genieten. Klinkt dat niet heerlijk? En er is veel te doen in onze privé sauna Breda. In ieder geval meer dan genoeg om even heerlijk tot rust te komen.

Sauna arrangement van Spa2be

Het sauna arrangement wat onze privé sauna in de buurt van Breda aanbiedt bestaat uit de volgende faciliteiten:

  • Luxe privé sauna
  • Groot bubbelbad
  • Inloop douche met douchegel en shampoo
  • Infrarood sauna voorzien van full spectrum infrarood stralers
  • Loungegedeelte met loungebank en groot lounge bed
  • TV- en geluidssysteem
  • Gratis Wifi
  • Minibar

U kunt drankjes uit de minibar nuttigen en het personeel kan snacks voor u bereiden. Zo kunt u écht optimaal genieten van uw dagje privé sauna Breda. Het is verder niet toegestaan om eten of drinken mee te nemen in onze privé sauna Brabant.

Voordelen van een privé sauna

In onze privé sauna vlakbij Breda kunt u helemaal ontspannen. Zowel lichaam als geest komt hier tot rust. Spa2be is voorzien van een infrarood sauna. Deze stralers zijn goed voor spier- en gewrichten. Daarnaast versterkt het uw afweersysteem en zorgen de stralers ervoor dat er meer afvalstoffen verwijderd worden. Wanneer u de privé sauna verlaat, voelt u zich weer herboren en bent u helemaal tot rust gekomen. Dit wordt extra versterkt doordat u in de ruimte zonder onbekenden bent.

Privé spa tijdens een weekendje weg

Gaat u een weekend naar Breda? Dan is een bezoek aan onze privé spa Breda goed te combineren met een weekendje weg naar Breda. Onze privé wellness is dé privé sauna van Brabant. Spa2be is gevestigd in de buurt van Breda. U kunt hierdoor een gezellige winkeldag of andere activiteiten in Breda goed combineren met een ontspannen bezoek aan Spa2be. Naast Breda ligt onze privé sauna ook in de buurt van Eindhoven, Den Bosch, Helmond en Tilburg.

Reserveer privé sauna Breda

De privé sauna in Breda kunt u reserveren voor 2-4 personen. De ruimte wordt voor elke reservering grondig schoongemaakt. U kunt alleen reserveren wanneer alle personen 18 jaar of ouder zijn. Bij twijfel kunnen wij vragen om uw legitimatie. Wanneer de juiste documenten ontbreken, kunnen wij u helaas niet toe laten tot de privé sauna van Spa2be. U kunt erg gemakkelijk online reserveren. In ons reserveringssysteem is goed te zien welke data en tijdstippen nog vrij zijn.

Wanneer komt u bij ons tot rust? Wij kijken al uit naar uw komst!

Reserveren & Tarieven

Contact:
Industrieweg 5c
5688 DP Oirschot
06 552 302 07
info@spa2be.nl

Kijk voor meer informatie ook nog even bij alle arrangementen en geniet van een heerlijke borrel, een lekkere lunch of een fles bubbels.