Privé sauna Brabant

De privé sauna Brabant vindt u in Oirschot. Spa2be is de mooiste privé sauna in de omgeving van Brabant. Hier kunt u heerlijk genieten met uw partner, geliefde of vriend/vriendin. Ons complex bestaat uit 2 aparte ruimtes die volledig identiek zijn.

Heerlijke faciliteiten privé wellness

De sfeervol ingerichte privé sauna Brabant van Spa2be bestaat uit een groot bubbelbad, inloopdouche, infrarood sauna en een lounge bed. U kunt genieten van moderne faciliteiten als Wifi, TV en muziek. Spa2be heeft de luxe ruimte zo ingericht dat u helemaal kunt uitrusten van het alledaagse leven. De intieme en rustgevende sfeer zorgt dat u samen kunt relaxen. De sfeer in de privé wellness zorgt ervoor dat u heerlijk kunt ontspannen. U beleeft meer dan een ‘gewoon’ dagje sauna in onze luxe privé sauna in Brabant.

 • Luxe privé sauna
 • Groot privé bubbelbad
 • Ruime inloopdouche (inclusief douchegel & shampoo)
 • Infrarood lampen
 • Loungegedeelte met minibar, loungebank en loungebed
 • TV- en geluidssysteem voor eigen muziek/films
 • Gratis Wifi

Voordeel privé sauna

Het voordeel van een privé sauna is dat u geen bekende tegen kunt komen. Zeker in de ons-kent-ons cultuur van Noord Brabant kan dit erg fijn zijn. U geniet van alle gemakken van een normale sauna, maar dan zonder gestoord te worden. Wanneer u een privé sauna ervaart, wilt u vaak nooit meer anders. Het gevoel dat u met niemand rekening hoeft te houden, is erg bevrijdend. De privé wellness wordt voor iedere reservering grondig schoongemaakt en tijdens uw bezoek komt u geen medewerkers tegen.

Voordelen infrarood sauna

De infrarood lampen zijn erg goed voor lichaam en geest. U komt zowel lichamelijk als geestelijk helemaal tot rust. Daarnaast wordt uw gezondheid bevorderd. In dit artikel kunt u alles lezen over de voordelen. Een infrarood lamp is goed voor:

 • Spieren
 • Gewrichten
 • Verwijdering afvalstoffen
 • Versterking afweersysteem

Privé sauna als cadeau

Wilt u iemand verrassen met een uniek cadeau? Vaak vinden mensen een uitje de leukste cadeaus. Een heerlijk etentje in een restaurant of een bezoek aan een museum of dierentuin. Allemaal erg leuk, maar niet heel origineel. Wanneer u op zoek bent naar een bijzonder cadeau kunt u kiezen voor ons privé sauna cadeaubon. Wij stellen samen met u een cadeaubon op naar wens. U verrast vervolgens iemand met een ontzettend rustgevend, ontspannen en heerlijk cadeau. Zo kunt u verrassend uit de hoek komen, want niemand verwacht een uniek cadeau waar er volledig ontspant kan worden. Het is natuurlijk helemaal ideaal als je op zoek bent naar een privé sauna Brabant.

Kies voor een heerlijk arrangement

Tijdens uw verblijf kunt u genieten van een fijn arrangement die bij u past. Denk bijvoorbeeld aan een sauna ervaring met rozenblaadjes, een stokbroodje en een heerlijke fles prosecco of champagne. Ook onze ontbijtjes en lunches zijn echt genieten, zo hoeft u zelf niets mee te nemen. Daarnaast kunt u aan het einde van de dag genieten van bijvoorbeeld een heerlijke borrelplank, gewoon vanuit de sauna of het bubbelbad.

Privé sauna Brabant vindt u in Oirschot

Zowel voor de lichaam als voor de geest is de privé sauna ideaal. U komt helemaal tot rust en verlaat ontspannen ons pand. Samen met uw gezelschap geniet u van alle faciliteiten. Een bezoek aan onze privé spa Brabant kunt u goed combineren met een weekendje weg in Brabant. Onze privé sauna is gelegen in de omgeving van steden als Tilburg, Den Bosch en Eindhoven!

Wilt u eens heerlijke tot rust komen? Reserveer dan bij privé sauna Spa2be. U kunt gemakkelijk online reserveren of bel naar 06 552 302 07. Wanneer komt u bij ons ontspannen?

Reserveren & Tarieven

Contact:
Industrieweg 5c
5688 DP Oirschot
06 552 302 07
info@spa2be.nl

Toegang tot onze ruimtes is vanaf 18 jaar en ouder, Spa2be kan bij twijfel om uw legitimatie vragen en bij het ontbreken van de gewenste documenten kan toegang worden geweigerd.