Jacuzzi

Niets is zo lekker als bubbelen in een warme en grote jacuzzi. Bij Spa2be kunt u dit in alle rust doen zonder gestoord te worden. In onze privé sauna in Brabant kunt u genieten van een grote jacuzzi voor 2-4 personen.

Ontspan in uw eigen privé jacuzzi

Bubbel ontspannen weg in de luxe privé sauna van Spa2be. Hier kunt u niet alleen tot rust komen in de jacuzzi, maar ook in de infrarood sauna, inloop douche en loungegedeelte. In onze privé jacuzzi kunt u samen met uw gezelschap ontspannen onder het genot van een drankje uit de minibar. Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen. U kunt via het tv- en geluidssysteem zelf uw tv en muziek bepalen.Prive jacuzzi

Intieme ruimtes

Wanneer u lekker ontspannen bijkomt van het dagelijks leven in de jacuzzi zult u merken dat lichaam en geest ontspant. Bij de inrichting van de ruimte is nagedacht over de juiste decoratie, sfeer en indeling. Hierbij is een rustgevende en intieme uitstraling gecreëerd waar u volledig tot rust kunt komen.

Wanneer komt u naar Spa2be?

Spa2be is gevestigd in Oirschot, in Brabant. Oirschot ligt vlakbij Eindhoven, Tilburg en Breda. Hierdoor is het ideaal te combineren met een dagje uit of nachtje weg. U kunt iemand verrassen met een bezoek aan de privé sauna met privé jacuzzi door een cadeaubon cadeau te doen. Wilt u alvast reserveren? Dat kan gemakkelijk via ons online reserveringssysteem, daarnaast kunt u ook telefonisch contact opnemen. We zien u graag snel!

Reserveren & Tarieven

Contact:
Industrieweg 5c
5688 DP Oirschot
06 552 302 07
info@spa2be.nl