Privé bubbelbad

Niets is zo lekker als bubbelen in een warm en groot bubbelbad. Bij Spa2be kunt u dit in alle rust doen zonder gestoord te worden. In onze privé sauna in Brabant kunt u genieten van een groot bubbelbad voor 2-4 personen.

Privé bubbelbad

Bubbel ontspannen weg in de luxe privé sauna van Spa2be. Hier kunt u niet alleen tot rust komen in het bubbelbad, maar ook in de infrarood sauna, inloop douche en loungegedeelte. In ons privé bubbelbad kunt u samen met uw gezelschap ontspannen onder het genot van een drankje uit de minibar. Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen. U kunt via het tv- en geluidssysteem zelf uw tv en muziek bepalen.

 

Intieme ruimtes

Wanneer u lekker ontspannen bijkomt van het dagelijks leven in het bubbelbad zult u merken dat lichaam en geest ontspant. Bij de inrichting van de ruimte is nagedacht over de juiste decoratie, sfeer en indeling. Hierbij is een rustgevende en intieme uitstraling gecreëerd waar u volledig tot rust kunt komen.

Meer dan alleen een privé bubbelbad

Als u een privé bubbelbad huurt bij Spa2Be dan is dit lang niet alles wat u krijgt voor uw geld. Huurt u namelijk een privé bubbelbad, dan krijgt u ook toegang tot de privé sauna, de inloopdouche, een loungegedeelte met minibar en een mooi geluidsysteem met televisie. Dit draagt allemaal bij aan uw gevoel van comfort. We maken enkel gebruik van de nieuwste faciliteiten zodat uw ervaring bij Spa2Be zo prettig mogelijk is.

Gebruik de luxe privé sauna

Zoals gezegd kunt u dus gebruik maken van de luxe privé sauna als u naar Spa2Be komt. Deze sauna biedt voldoende ruimte om goed tot rust te komen. De sauna biedt voor lichaam en geest een heerlijke ontspanning. Naast een traditionele hittesauna is er ook een infraroodsauna aanwezig. Deze helpt extra goed met het ontspannen van spieren. Deze sauna wordt ook regelmatig gebruikt voor het helpen genezen van spierblessures.

Relaxen in het loungedeelte

Ook kunt u heerlijk relaxen in het loungegedeelte bij het privé bubbelbad. Het loungegedeelte bestaat uit een ruim loungebed, twee fijne loungestoelen en een muziek- en televisiesysteem waar uw eigen films en muziek op gespeeld kunnen worden. O ja, er is ook een minibar aanwezig. Er moet natuurlijk ook aan de inwendige mens gedacht worden.

Wanneer komt u naar Spa2be?

Spa2be is gevestigd in Oirschot, in Brabant. Oirschot ligt vlakbij Eindhoven, Tilburg en Breda. Hierdoor is het ideaal te combineren met een dagje uit of nachtje weg. U kunt iemand verrassen met een bezoek aan de privé sauna met privé bubbelbad door een cadeaubon cadeau te doen. Wilt u alvast reserveren? Dat kan gemakkelijk via ons online reserveringssysteem, daarnaast kunt u ook telefonisch contact opnemen. We zien u graag snel!

Reserveren & Tarieven

Contact:
Industrieweg 5c
5688 DP Oirschot
06 552 302 07
info@spa2be.nl