Luxe privé sauna

Een bezoek aan een luxe privé sauna zorgt voor rust. Lichaam en geest komen volkomen tot rust. Bij Spa2be kunt u genieten in een luxe privé sauna in Oirschot. Dit doet u met uw partner, geliefde of vriend. De ruimtes zijn beschikbaar voor 2-4 personen.

Het voordeel van een privé sauna Spa2be is dat u geen bekende mensen tegen kunt komen.  De luxe privé sauna’s van Spa2be zijn volledig ingericht voor optimale ontspanning en rust. Bovendien worden de ruimtes grondig schoongemaakt voor gebruik. Hierdoor kunt u volkomen ontspannen.

Direct reserveren

Faciliteiten van een luxe privé sauna

De faciliteiten van de onze privé sauna bestaan uit:

  • Luxe sauna
  • Groot privé bubbelbad
  • Inloop douche met douchegel en shampoo
  • Infrarood privé sauna voorzien van full spectrum infrarood stralers
  • Loungegedeelte met loungebank en groot lounge bed
  • TV- en geluidssysteem
  • Gratis Wifi
  • Minibar

Beste privé sauna van Brabant

Bij een privé sauna spa dient lichaam en geest volledig te ontspannen. Het is dan ook belangrijk dat de privé spa ruim, comfortabel en luxe is. Daarnaast moet de sfeer relax en fijn zijn. Bij Spa2be is er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat u volledig tot rust kunt komen. De sfeer is zeer aangenaam en de faciliteiten zijn luxe. Wij proberen iedere gast uitstekende service aan te bieden, zodat u alleen maar hoeft te genieten. Dit houdt in dat wij ervoor zorgen dat de ruimtes schoon zijn en onze medewerkers voor u klaar staan.

Heeft u onze arrangementen al bekeken? Kies bijvoorbeeld voor een luxe arrangement, ideaal als u een verjaardag of jubileum wil vieren, want u krijgt een fles prosecco of champagne bij dit arrangement. Ook zitten hier lekkere smeersels bij voor op een stokbroodje in en krijgt u rozenblaadjes in de privé sauna. Natuurlijk kunt u ook gewoon ontbijten of lunchen bij ons in de privé spa. In de minibar vindt u ook koude drankjes voor tijdens uw verblijf in de spa.

Ontspannen lichaam & geest

Wanneer u gebruik maakt van de infraroodsauna merkt u dit meteen. Hierdoor knapt uw lichaam  helemaal op. De infrarood stralers zijn zeer goed voor spier- en gewrichten, verwijdering van afvalstoffen en daarnaast voor versterking van het afweersysteem. Bubbel heerlijk weg in het privé bubbelbad. Bekijk alle voordelen privé sauna. Daarnaast komt uw geest ook helemaal tot rust. Iets wat regelmatig nodig is in de drukke tijd van nu. Even helemaal bijkomen en ontspannen, enkel met uw gezelschap.

Last minute genieten

Ook last minute kunt u nog genieten van een heerlijke tijd in de privé sauna bij Spa2Be. Vaak is er nog een plaatsje vrij waar u nog terecht kan. Dit is natuurlijk ideaal als u een speciale datum vergeten bent, want bij ons kunt u gewoon terecht. Bent u klaar om samen met uw partner te genieten?

Luxe privé sauna Spa2be reserveren

Geniet van de privé sauna samen met uw geliefde, partner of vriend in onze Spa Oirschot. De privé sauna is intiem, luxe en sfeervol ingericht. De ruimtes zijn beschikbaar voor 2-4 personen. U kunt reserveren vanaf 18 jaar en ouder. Spa2be kan bij twijfel vragen om u legitimatie. Bij het ontbreken van deze documenten kan toegang worden geweigerd. U kunt gemakkelijk online reserveren.

Wist u dat u ook iemand een cadeaubon voor een sauna arrangement kunt geven? Die maken wij naar uw wensen, zo kunt u volledig genieten van een sauna avontuur waar dromen werkelijkheid worden en u ongestoord kunt genieten van een arrangement op maat. Bent u klaar voor pure ontspanning en een heerlijke tijd ongestoord in het privé genieten van een dagje uit?

Reserveren & Tarieven

Contact:
Industrieweg 5c
5688 DP Oirschot
06 552 302 07
info@spa2be.nl