Cadeau vriendin

Is het binnenkort de verjaardag van je vriendin? Of heeft ze een bijzondere dag binnenkort? Het is lastig om een origineel cadeau vriendin te bedenken. Een uniek en onvergetelijk cadeau vind je bij Spa2be!

Bijzonder cadeau vriendin

Een cadeau vinden voor je vriendin is geen gemakkelijke zoektocht. Een bosje bloemen, een etentje of een sieraad wordt vaak ontzettend gewaardeerd. Toch zijn deze cadeautjes wel erg standaard. Uit onderzoek is gebleken dat uitstapjes vaak de leukste cadeaus zijn. Nederlanders krijgen liever een uitje dan een product. Dit komt doordat ze dit langer herinneren en vaak een onvergetelijke dag beleven. De uitjes die het meest worden gewaardeerd zijn ontspannen en gezellige uitstapjes als een bezoek aan een dierenpark, pretpark of aan een sauna.

Samen naar een privé sauna

Samen een bezoek brengen aan een privé sauna is een bijzonder cadeau. Een privé sauna is ontzettend romantisch doordat jullie alleen met z’n tweeën zijn. Samen kunnen jullie ontspannen in een fijne en sfeervolle ruimte. Ongestoord kunnen jij en je vriendin genieten van een luxe jacuzzi, infraroodsauna en loungegedeelte in een ultieme ruimte.

cadeau vriend cadeau vriend

Sauna cadeaubon

Bij Spa2be in Oirschot kunnen jullie samen genieten van een luxe privé sauna als cadeau vriendin. Spa2be biedt cadeaubonnen aan die je zelf samen kunt stellen. Je hoeft dus niet direct een datum te prikken als je niet zeker weet of dit mogelijk is. Een cadeaubon is ook leuk om te geven als cadeau vriendin! Vervolgens kunnen jullie samen een datum prikken.

cadeau vriendin

Weekendje weg

Een ontzettend leuk cadeau voor je vriendin is een weekendje weg samen. Jullie kunnen samen genieten van een gezellige stad, een goed hotel en een romantisch uitje. Onze privé sauna Spa2be ligt in Oirschot en is gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Hierdoor is een ontspannen bezoek aan de privé sauna goed te combineren met een gezellig weekendje weg. Niet is zo lekker om tijdens een romantisch weekendje weg gezamenlijk te relaxen en te ontspannen in een sauna.

Luxe privé sauna Spa2be

Komen jullie samen binnenkort genieten van privé sauna Spa2be als cadeau vriendin? Je kan eenvoudig boeken via ons online website. Hier zie je meteen welke data nog beschikbaar zijn. Je kan ook telefonisch een reservering plaatsen. De ruimtes zijn beschikbaar vanaf 18 jaar en ouder voor 2 uur, 2,5 uur of 3 uur.

Boek direct