Cadeau vriend

Een origineel cadeau bedenken voor een bijzondere gelegenheid is altijd moeilijk. Een cadeau bedenken voor je vriend is vaak een nog lastigere opgave. Voor een cadeau vriend wil je graag indruk maken en een onvergetelijk cadeau geven.

Zoektocht cadeau vriend

Een cadeau vriend vinden is vaak een hele zoektocht. Cadeautjes vinden voor een man in het algemeen is moeilijk, maar voor dé vriend al helemaal. Een boek, gewone cadeaubon of kleding is dan leuk, maar niet origineel. Vaak zijn de leukste cadeaus dagjes uit of andere uitjes en activiteiten samen het leukst.

Een uitje als cadeau

Het blijkt dat Nederlanders liever een uitje cadeau krijgen dan een product. Dit komt doordat jullie dan samen iets beleven en hier een onvergetelijke herinnering aan over houden. Vaak kunnen we ons minder goed herinneren welk product we cadeau gekregen hebben, maar een uitje wel. Men voelt zich gelukkiger bij het ondernemen van uitjes. De meeste geliefde uitjes als cadeau vriend zijn ontspannende en gezellige uitjes. Bijvoorbeeld een bezoek aan een dierenpark, pretpark of een sauna. Minder geliefde uitjes zijn met sporten en eten. Een romantisch uitje als cadeau is een bezoek aan een privé sauna.

cadeau vriend

Samen genieten in een privé sauna

Een privé sauna bezoeken is ontzettend romantisch. Bij een privé sauna krijgen jullie een eigen ruimte met luxe faciliteiten. Ongestoord kunnen jullie met z’n tweeën relaxen en genieten in deze ruimtes. De infraroodsauna en bubbelbad zorgen voor optimale ontspanning en rust. Het loungegedeelte bestaat uit een loungebank, loungebed en een minibar. Hier kunnen jullie via het eigen TV- en radiosysteem muziek en films naar wens opzetten.

cadeau vriend

Romantisch uitje samen

Spa2be is een privé sauna met intieme en sfeervolle privé ruimtes. Een bezoek aan sauna Spa2be is het ultieme cadeau vriend. Samen komen jullie hier tot rust en genieten jullie van elkaar. Er zijn geen andere mensen om jullie heen. Hierdoor komen jullie echt even tot elkaar. Jullie maken er een cadeau van die hij niet snel zal vergeten.