Cadeau trouwdag

Reserveer uw cadeau trouwdag!

Gaan vrienden, familie of een collega van u trouwen? Dan bent u vast op zoek naar een uniek cadeau voor jullie trouwdag. Wanneer een stel gaat trouwen, willen ze daarna zoveel mogelijke leuke dingen samen doen. Een cadeaubon voor een dagje uit vinden de meeste stellen dan ook ontzettend fijn. Bij Spa2be kunt u een cadeaubon geven voor een intiem dagje uit naar een luxe privé sauna. Hierdoor kunnen de tortelduifjes samen ongestoord genieten.

Origineel cadeau trouwdag

Wanneer een persoon die dichtbij u staat gaat trouwen, wilt u natuurlijk wel een bijzonder cadeau geven. Het is immers ook een ontzettend bijzondere dag. Vaak bestaat een cadeau op een trouwdag uit geld of iets voor de uitzet. Ook erg fijn, maar niet erg bijzonder. Een zeer gewaardeerd cadeau is een bon voor een dagje uit. Een net getrouwd stel kan dan samen veel leuke dingen ondernemen.

Privé sauna Spa2be

Eén van de meest romantische dagjes uit is een bezoek aan een privé sauna. Hier kunt u genieten van aangename en luxe faciliteiten. Ongestoord geniet u van een privé bubbelbad en sauna. De privé sauna Spa2be is erg romantisch en intiem ingericht. Dit is ideaal voor een pas getrouwd stel of als je elkaar weer terug wil vinden tijdens een bijzondere date.

In de privé sauna vindt u een luxe jacuzzi een grote sauna, een inloopdouche en infrarood lampen. Daarnaast is er nog een luxe loungegedeelte met een minibar, een loungebank en een lounge bed. Daarbij vindt u een tv en soundsystem voorzien van alle aansluitingen, zo kunt u samen met uw partner genieten. U bent echt even helemaal weg van de buitenwereld bij Spa2Be, dus reserveer uw dagje ultiem genieten gewoon online!

Samen genieten

Ook als u getrouwd bent is het natuurlijk van groot belang dat u de gezellige en intieme momenten blijft opzoeken. Wat is er dan leuker dan het geven van een cadeau voor de trouwdag. Dit is een unieke date dat het getrouwde stel samen kan beleven. Kom volledig tot rust samen met je partner en neem de tijd voor elkaar.

Uw band zal door dit bijzondere cadeau voor de trouwdag zeker verbeteren. Kies een arrangement en geniet een middag lang van elkaar en de heerlijke faciliteiten van een privé sauna. Maak uw hoofd leeg en neem de tijd om terug te denken aan het moment dat u trouwde en de gevoelens die daar bij komen kijken, zo kunt u een moment nemen om te genieten van alles wat u heeft en zo staat u als u de sauna verlaat weer met beide benen op de grond.

Geniet van het moment en neem de tijd, dat is het meest belangrijk tijdens uw ervaring bij Spa2Be. Het ultieme cadeau trouwdag is een heerlijk dagje naar de spa!

Speciaal love arrangement

Een cadeau naar de spa is natuurlijk al heel romantisch, maar als u aankomt kunt u zelfs rozenblaadjes op uw lounge bed vinden. Het love arrangement is de ideale romantische date voor ieder koppel. Een ander bijzonder arrangement is het luxe arrangement. Geniet samen van een heerlijk glaasje bubbels terwijl u zelf in het bubbelbad zit saampjes. Niets is romantischer en fijner dan met z’n tweetjes genieten van luxe. Bekijk alle arrangementen en kies er één die bij uw trouwdag past!

Cadeaubon

Bij Spa2be kunt u zelf een cadeaubon samenstellen als cadeau voor uw trouwdag. Uw wensen en voorkeuren kunt u aan ons aangeven en wij maken dan een mooie cadeaubon voor u. Geniet van een luxe middag weg met bijvoorbeeld een fijn romantisch arrangement of juist een fles heerlijke bubbels. Geef een heerlijke privé wellness voor 2 cadeau.