Cadeau jubileum

Hebben jullie een jubileum te vieren? Van samen zijn, trouwdag of verjaardag… Samen een jubileum vieren is erg belangrijk. Wilt u indruk maken met een uniek cadeau jubileum? Bezoek dan de privé spa van Spa2be.

Het ideale cadeau voor uw jubileum

Een perfect cadeau voor jullie jubileum is een bezoek aan de luxe privé sauna Spa2be. Hier kunnen jullie ongestoord genieten en jullie jubileum vieren. Hier genieten jullie van elkaar zonder rekening te hoeven houden met anderen. De intieme sfeer van de sauna zorgt voor een fijne sfeer. Samen komen jullie hier helemaal tot rust. Uw romantische sauna bestaat uit een eigen privé ruimte.

Samen naar een romantische sauna

Een goed en uniek cadeau voor uw jubileum vinden is vaak erg lastig. Nederlanders geven aan vaak gelukkiger te zijn met een uitstapje als cadeau dan een materialistisch cadeau. Een zeer gewaardeerd uitstapje is een ontspannen dagje weg. Hiervoor is een bezoek naar een privé sauna ideaal. Daarnaast kunnen jullie beide heerlijk ontspannen. Een bezoek aan een sauna doet wonderen voor uw lichaam en geest. Na een bezoek ziet u er weer stralend uit en voelt u zich veel relaxter. Dit is altijd goed voor een relatie.

Dagje uit of weekendje weg

Wanneer u naar de privé sauna Spa2be gaat tijdens uw cadeau jubileum, kunt u dit goed combineren met een dagje uit of weekendje weg. Spa2be is gevestigd langs de snelweg in Oirschot en is dus zeer makkelijk bereikbaar. Dit is vlakbij verschillende grote en gezellige steden. Hier kunt u een dagje op stap gaan en in de avond heerlijk genieten van de privé sauna Brabant. Zo gaat u een heerlijk weekend vol gezelligheid in. Ontspan volledig en waan uzelf in de mooie en rustgevende omgeving rondom Spa2Be. Uw weekend weg wordt er zo een om nooit te vergeten.

Perfect cadeau jubileum

Voor een jubileum wilt u natuurlijk een perfect cadeau. Geeft u het aan uw ouders, vrienden of misschien wel aan uw geliefde? Een privé spa is altijd een zeer uniek en mooi cadeau om de quality time samen te bevorderen. Geniet volledig van elkaar en neem de tijd voor mooie gesprekken in de sauna met misschien wel een heerlijk hapje erbij. Voor een cadeau jubileum 50 jaar getrouwd is een tegoedbon dus een juiste keuze voor iedereen.

Voor een heerlijk hapje kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een lekker ontbijt of een goede lunch, maar ook van heerlijke borrelplanken. Er zijn enkele love arrangementen, hiermee kunt u genieten van vers fruit, een glas prosecco of champagne en natuurlijk rozenblaadjes. Wij doen er alles aan om uw ervaring zo persoonlijk en bijzonder mogelijk te maken, dus als u speciale aanvragen heeft, horen wij het graag.

Uw privé sauna

In uw privé sauna zitten verschillende luxe faciliteiten die uw ervaring volledig zullen verbeteren en wij doen er alles aan om u compleet te laten ontspannen. Kom tot rust in onze Spa. Behalve deze faciliteiten kunt u ook gebruik maken van een van de bijzondere arrangementen om uw ervaring nog fijner te maken. Genieten doet u volledig bij Spa2Be.

  • Een luxe sauna
  • Een groot bubbelbad
  • Inloopdouche
  • Infraroodlampen (lees hier de voordelen)
  • Een loungegedeelte met bar
  • TV en geluidsaansluitingen

Reserveer uw bezoek

Wilt u voor het cadeau jubileum naar Spa2be? U kunt reserveren via ons online systeem of telefonisch. De ruimte is geschikt voor een gezelschap van 2 tot 4 personen. De ruimte kunt u reserveren voor 2 uur, 2,5 uur of 3 uur. Dat is natuurlijk het perfecte cadeau jubileum voor ieder koppel!

Reserveren

Wat geef je iemand voor een jubileum?

Voor een jubileum is een tegoedbon voor Spa2Be een perfect cadeautje. U geeft dan een uniek cadeau die iedereen zelf kan uitgeven wanneer iemand dat zou willen.

Benieuwd hoe de privé sauna eruit ziet?

De privé sauna heeft een moderne en luxe uitstraling. De wellness is van alle gemakken voorzien, waardoor het geven van een cadeau voor het jubileum nog makkelijker wordt. Geniet van de luxe, de ontspanning en kom helemaal tot uzelf. Zo geeft u een bijzonder cadeau aan uw partner en heeft u de qualitytime voor elkaar.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over ons complex of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op en we kijken samen met u naar de mogelijkheden. We helpen u graag bij het realiseren van een heerlijk ontspannen verblijf bij Spa2be!

Industrieweg 5c
5688 DP Oirschot
06 – 552 302 07
info@spa2be.nl