Verkouden aan het worden? Ga naar de sauna!

Verkoudheid is ontzettend vervelend. Naast de lichamelijke klachten, voel je je vaak erg futloos en beroerd. Heb je het gevoel dat je verkouden aan het worden bent? Plan dan een bezoekje aan een sauna. De sauna kan helpen bij het verminderen of voorkomen van verkoudheid! Een privé sauna is zeker als je niet helemaal fit bent, extra comfortabel.

Betere weerstand

Ben je snel ziek of pak je snel een verkoudheid op? Dat is natuurlijk erg vervelend. De één heeft het sneller dan de ander. Vaak heeft dit te maken met je weerstand. Een regelmatig bezoek aan een sauna kan de weerstand verbeteren. Dit komt doordat je een verbeterde doorbloeding krijgt en de stofwisseling wordt gestimuleerd. Wanneer je vaker bent geweest, zal je merken dat je minder snel verkouden wordt. Daarnaast kom je sneller van je verkoudheid af als je deze te pakken hebt gekregen.

verkouden sauna

Lichamelijke voordelen sauna

  • Stimuleren van je stofwisseling
  • Ontspanning van de spieren
  • Lichaamstemperatuur stijgt
  • Hartslag versnelt
  • Verbeterde doorbloeding

Bezoek onze privé sauna

Bij een verkoudheid kan het vervelend zijn om een publieke sauna te bezoeken. Privé sauna Spa2be biedt daarvoor de ideale oplossing. Hier kan je met je eigen gezelschap genieten van de aangename en luxe saunafaciliteiten. Wij beschikken over 2 kamers die volledig identiek zijn.

Reserveer direct!