Sauna voor 2

Bent u op zoek naar een mooie sauna voor 2-4 personen? Bij Spa2be kunt u een privé sauna reserveren voor 2 tot 4 personen. Hier kunt u geen bekende tegen komen en kunt u uw eigen gang gaan. Hierdoor biedt een privé sauna een unieke beleving.

Samen genieten bij de sauna voor 2

In onze Sauna & Spa kunt u genieten samen met uw partner, geliefde of vriend. Hier kunt u tot rust komen en uw lichaam en geest verwennen. U komt helemaal tot rust van het dagelijks leven en kunt u uw zorgen even laten. Deze unieke beleving wilt u natuurlijk het liefst delen met een belangrijk iemand in uw leven. Samen kunt u genieten van verschillende faciliteiten in de sauna voor 2 personen, ook wel romantische sauna.

Last minute nog geen plannen voor uw date? Kijk even bij de beschikbaarheid, want spa2be heeft regelmatig nog last minute plaatsen vrij. Geniet van een gezellige date zonder dat er andere mensen bij zijn, want u heeft u eigen ruimte met verschillende comfortabele faciliteiten zoals een heerlijk jacuzzi en natuurlijk ook een luxe sauna. Ook kunt u last minute nog fijne arrangementen reserveren. Als u het uitje helemaal een verrassing wil laten zijn, dan is een pakket met 4 luxe handdoeken en 2 badjassen geen overbodige luxe.

Faciliteiten in de sauna voor 2-4 personen

  • Luxe privé sauna
  • Groot bubbelbad
  • Inloop douche met douchegel en shampoo
  • Infrarood sauna voorzien van full spectrum infrarood stralers
  • Loungegedeelte met loungebank en groot lounge bed
  • TV- en geluidssysteem
  • Gratis Wifi
  • Minibar

Verwen iemand met een sauna arrangement

Wilt u iemand verwennen met een sauna arrangement in onze privé sauna? Geef een cadeaubon van Spa2be. De bon wordt verwerkt met uw wensen, zo kunt u een spa arrangement helemaal zelf ontwerpen en personaliseren.

Een bezoek aan de sauna voor 2 of privé wellness voor 2 kunt u ook erg leuk combineren met een nachtje weg naar bijvoorbeeld Breda, Tilburg of Eindhoven.

Sauna voor 2 date

Geniet van een heerlijk dagje sauna voor 2. Kom helemaal tot rust in de sauna en ervaar een gezellige en ontspannende dag. Kies zelf van welke faciliteiten u gebruik wil maken en ervaar de privé sauna voor 2 zoals u dat zelf wil. Houdt u van een hapje of drankje tijdens uw verblijf? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor het love arrangement met rozenblaadjes, fruit, 2 glaasjes jus d’orange en een handdoekenpakket, zo kunt u uw partner gemakkelijk verrassen.

Liever luxe? Dat kan natuurlijk ook gewoon! Kies voor een fles champagne of prosecco met een stokbroodje en verschilllende smeersels. Natuurlijk zitten daar ook rozenblaadjes en een handdoekenpakket bij. Een andere mogelijkheid is een ontbijt of een lunch, een heerlijke borrelplank of zelfs gewoon een fruitschaal. Geniet op jouw manier en ervaar een heerlijk moment in de sauna voor 2 personen privé.

Reserveer bij Spa2be

Bij Spa2be kunt u gemakkelijk online reserveren. U kunt precies zien welke dagen en tijdstippen beschikbaar zijn. Een reservering kunt u ook telefonisch plaatsen. Lees voor u komst ook even onze Regels door en geniet van een heerlijke wellness dag voor 2.

Reserveren & Tarieven

Contact:
Industrieweg 5c
5688 DP Oirschot
06 552 302 07
info@spa2be.nl