Sauna & Spa Tilburg

Even helemaal ontspannen in een oase van rust en warmte? Dat vindt u bij Spa2be in de omgeving van Tilburg. Dit is een luxe privé sauna & spa vlakbij Tilburg.

Ongestoord genieten van Sauna & Spa Tilburg

Bij Spa2be kunt u ongestoord genieten van de verschillende luxe faciliteiten met 2-4 personen. U komt geen bekenden tegen en deelt de ruimte met uw partner, geliefde of vrienden. De faciliteiten zorgen voor volkomen ontspanning en zijn goed voor mentale en lichamelijke rust. De faciliteiten worden aangeboden in een luxe en intieme sfeer. Dit komt door de rustgevende inrichting.

Wanneer u heeft genoten in een privé sauna wilt u vaak niet anders meer. U kunt ongestoord genieten. Zonder rekening te houden met anderen. Dit is dan ook de voornaamste reden waarom mensen liever naar een privé sauna gaan. U kunt dan ook heerlijk genieten van het echte wellness gevoel, maar dan privé. Een ander voordeel is dat u ongestoord vanaf 09:00 uur welkom bent in de privé sauna, u kunt dan zelf kiezen hoelang u wilt blijven. Komt u ook genieten?

Faciliteiten Sauna & Spa Tilburg

In onze sauna & spa vlakbij Tilburg geniet u van een  privé sauna bubbelbad  waarin u heerlijk kunt bijkomen. De warmte in combinatie met de bubbels zorgen voor ultieme rust. Daarnaast kunt u gebruik maken van de luxe sauna, inloopdouche, infrarood sauna en mooi loungegedeelte. Spa2be is verder voorzien van een TV- en geluidssysteem waarmee u uw eigen voorkeur in film en muziek kunt uitkiezen. Daarnaast kunt u gebruik maken van de gratis Wifi.

Waarom naar de sauna?

Een bezoek aan de sauna & spa doet een mens veel goed.

  • Gifstoffen worden weggespoelt
  • Het helpt bij afvallen door het stijgen van de hartslag en de versnelling van de stofwisseling
  • Verbetert de weerstand
  • Reinigt de huid en houdt het haar in goede conditie
  • Versnelt herstel van spierpijn
  • Geeft een goed gevoel
  • Verbetert de nachtrust

Een dagje uit

Een bezoek aan onze privé sauna & spa Tilburg is een onvergetelijk dagje uit. De ideale ligging van de privé sauna Spa2be in Oirschot zorgt ervoor dat u een bezoek aan Tilburg goed kunt combineren met een bezoek aan de sauna. Hierdoor kunt u bijkomen van een winkelsessie, werkdag of andere activiteit in Tilburg. Spa2be is ook goed te combineren met een dagje uit naar andere steden in Brabant. Veel gasten gaan bijvoorbeeld langs Eindhoven of Breda.

Een onvergetelijk cadeau

Wilt u iemand verrassen met een bezoek aan onze sauna & spa in Tilburg? Op basis van uw wensen stellen wij een privé sauna cadeaubon op maat samen. Erg leuk om iemand cadeau te doen natuurlijk! Voor jullie samen of als verrassing voor diegene. Natuurlijk wordt dat extra leuk als u er een sauna & Spa Tilburg arrangement van maakt.

Reserveren

Wilt u een bezoek brengen aan onze sauna & spa? U kunt reserveren voor 2 uur, 2,5 uur of 3 uur. De ruimtes zijn beschikbaar voor 2-4 personen. De privé sauna is beschikbaar voor iedereen boven de 18 jaar. U kunt gemakkelijk reserveren via ons online boekingssysteem. Hier ziet u meteen welke dagen en tijdstippen nog beschikbaar zijn. Natuurlijk kunt u ook bellen voor een afspraak. Er is voldoende parkeergelegenheid bij Spa2be. Parkeren is gratis, dus kom genieten van een heerlijke tijd in de sauna & spa in Tilburg.

Reserveren & Tarieven

Contact:
Industrieweg 5c
5688 DP Oirschot
06 552 302 07
info@spa2be.nl

Kijk ook op privé sauna Brabantprivé sauna Bredaprivé sauna Den Boschprivé sauna Eindhoven

Is een sauna goed voor je?

Een dagje sauna is zeker goed! De sauna heeft Infrarood lampen: full spectrum infrarood stralers, goed voor spier- en gewrichten, verwijdering afvalstoffen en versterking van het afweersysteem. Verder is het natuurlijk ook zeer ontspannend, dat is altijd goed natuurlijk!

Hoe lang blijf je in de sauna?

De gemiddelde tijd dat iemand in een sauna blijft is gemiddeld tussen de 5 minuten en 15 minuten. Dit hangt natuurlijk af van verschillende factoren zoals gewenning, warmte van de sauna en wat u zelf prettig vindt. Een privé sauna bij ons wordt vanaf 2 uur geboekt, hier kunt u dus ook lekker ontspannen in de Jacuzzi, loungen in een speciaal loungegedeelte en douchen in de inloopdouche (inclusief douchegel en shampoo). Verder kunt u zelf kiezen hoe lang u in de sauna wil blijven.