Sauna Oirschot

Zoek je een Privé sauna Oirschot?

In onze privé sauna Oirschot kunt u ongestoord genieten. Een bezoek aan een wellness doet wonderen voor lichaam en geest. U kunt heerlijk ontspannen en tot rust komen. De luxe faciliteiten zorgen voor ultieme ontspanning. 

Luxe faciliteiten

In onze sauna in Oirschot, bieden wij luxe faciliteiten waardoor u heerlijk tot rust kunt komen. Zo kunt u genieten van een aangenaam bubbelbad. Bovendien kunt u ontspannen in het loungegedeelte met rustbed. In de infrarood sauna rust uw lichaam helemaal uit. Ook de inloopdouche is erg prettig. De TV- en geluidssystemen zorgen ervoor dat u de ruimte helemaal eigen maakt.

Spa2be is een privé wellness locatie in Oirschot, Brabant. Hier kunt u ongestoord genieten. U hoeft geen rekening te houden met anderen. Enkel met uw gezelschap bevindt u zich in een fijne ruimte. De privé ruimtes hebben een intieme en sfeervolle inrichting. Veel van onze gasten willen dan ook niet meer naar een andere gemeenschappelijke sauna.

Beleef het echte wellness gevoel in de buurt van Oirschot

Bij Spa2be doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat u het echte wellness gevoel beleeft. In volledige privacy kunt u genieten zonder tussenkomst van anderen. We maken gebruik van de nieuwste faciliteiten. Daarnaast hebben we de ruimtes ingericht in een aangename sfeer. Dit zorgt ervoor dat u het bezoek aan de sauna en spa als onvergetelijk beleeft. Ons personeel kan naar wens kleine snacks en hapjes verzorgen. Zo wordt het een ideaal dagje sauna Oirschot!

Sauna bezoek cadeau geven?

Bent u op zoek zijn naar een leuk en origineel cadeau voor uw vriend, vriendin, moeder of andere dierbaren? Spa2be biedt de mogelijkheid om een cadeaubon voor een bezoek aan onze spa aan te vragen. Wij regelen dit onvergetelijke cadeau voor u! Benieuwd naar de mogelijkheden voor een heerlijk dagje in uw eigen privé spa? Neem dan contact met ons op en ervaar het zelf!

Naar de sauna tijdens een dagje weg?

Wist u dat u het dagje sauna Oirschot ook uitstekend kan combineren met een dagje weg naar bijvoorbeeld Eindhoven? Eindhoven is een gezellige en grote stad. U kunt hier goed shoppen, maar ook heel goed cultuur snuiven. En wat is er nou lekkerder dan na een dagje door de stad wandelen tot rust te komen in de sauna? Het is een heerlijke en ontspannende dag weg.

Last minute cadeau

Bent u last minute nog op zoek naar een uniek cadeau voor een verjaardag of zelfs een jubileum? Dan is een last minute cadeau naar de sauna een leuk en uniek idee. Maak van een simpel cadeau een echte ervaring bij Spa2Be. Kies voor één van de vele leuke en aansprekende arrangementen. Vaak is er voor komende week nog wel een plaatsje vrij. Kijk in het reserveringssysteem en kies de datum, de tijd en eventueel ook een arrangement. Zo maakt u er een mooie ervaring van. Van zo’n cadeau wordt iedereen toch blij?

Heeft u de losse arrangementen al bekeken? Kies bijvoorbeeld voor een heerlijk ontbijt of een lekkere lunch als u in de ochtend komt. Ook een borrelplank of een bak met vers fruit is een heerlijke aanvulling op een bijzondere dag. U kunt zelfs kiezen voor een love arrangement, dan worden er romantisch rozenblaadjes in de kamer geplaatst. Geniet van een romantische tijd samen.

Privé sauna boeken

Een dagje uit om nooit te vergeten? Boek direct uw bezoek aan onze privé sauna Oirschot. Voor iedere reservering worden de ruimtes grondig schoongemaakt. De ruimtes zijn te boeken van af 18 jaar en tot maximaal 4 personen. Online kunt u gemakkelijk de afgesloten sauna en spa boeken.

Reserveer uw bezoek