Sauna Den Bosch

Spa2Be is dé plek voor een heerlijk dagje ontspanning. Onze privé sauna Den Bosch is van alle gemakken voorzien. Zo kunt u hier uiteraard heerlijk relaxen in de sauna, maar bijvoorbeeld ook in een ruim bubbelbad. Maar dat is nog lang niet alles.

De voordelen van onze privé sauna in Den Bosch

Bij Spa2Be doen wij er alles aan om uw bezoek zo relaxed mogelijk te maken. Dat komt alleen al tot uiting in het feit dat u privé kunt genieten van al onze faciliteiten. Zo heeft u niet alleen de beschikking over een eerder genoemde sauna en bubbelbad, maar ook over een infraroodsauna, een inloopdouche en een loungebed. Hier kunt even lekker tot rust komen tussen het genieten door.

Het is meer dan een wellness

Wij zijn trots op onze privé sauna’s. Niet alleen omdat u er heerlijk kunt genieten, maar ook omdat het zoveel meer is dan u misschien gewend bent van een dagje naar de sauna. Want bij ons kunt u niet alleen lekker zweten in de sauna, of lekker bubbelen in het bubbelbad; u kunt bij ons ook genieten van een lekker muziekje, een leuke film en uiteraard een bijbehorend drankje. U hoort het goed! Onze privé sauna beschikt namelijk over een mooie multimedia installatie. Hier kunt u zelf uw muziek kiezen of een leuke film uitzoeken. Ook is er een minibar aanwezig voor een lekker koel drankje. Zo wordt het pas écht genieten.

Voor de liefhebbers hebben we zelfs infrarood stralers. Deze sauna is echt een goede manier om helemaal te ontspannen en tot rust te komen. Beleef een heerlijke middag in uw eigen gezelschap.

 

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u ontdekken hoe fijn het is om in een Privé sauna in Den Bosch te ontspannen? Reserveer dan nu uw dagje weg naar onze privé sauna. U kunt de sauna huren voor 2 uur, voor 2,5 uur of voor 3 uur. U kunt dus zelf kiezen hoe lang u komt relaxen.

Ook kunt u bijvoorbeeld kiezen om luxe badhanddoeken en badjassen bij ons te huren. Zo kunt u lekker ontspannen zonder dat u zelf een heleboel spullen mee hoeft te nemen. Dat is natuurlijk ook ideaal als u op zoek bent naar een verrassing cadeau voor een vriend, vriendin of uw geliefde. Ze hoeven niets mee te nemen en zo komen ze pas achter de leuke verrassing als u aan komt rijden bij onze locatie. Is een privé sauna iets voor u? Kom dan heerlijk ontspannen bij Spa2Be!

Maak gebruik van een arrangement

Ook kunt u bij ons gebruik maken van verschillende arrangementen. Wilt u net wat meer luxe dan er bij een standaard reservering zit? Of wilt u lekker lunchen of ontbijten tijdens uw bezoek? Dan is een arrangement wat u zoekt. Onze arrangementen zijn zorgvuldig uitgezocht op wat onze gasten willen. Zo kunt u bijvoorbeeld een luxe arrangement met lekker stokbrood, smeersels, rozenblaadjes en champagne kiezen. Maar ook een liefdesarrangement, als u met uw partner komt. Zo is er voor iedereen een mooie arrangement te krijgen.

Cadeau voor hem en haar

Geniet van een heerlijke ochtend, middag of avond van pure ontspanning. Tijdens uw sauna verblijf kunt u overnachten in de buurt van de sauna in Den Bosch. Het is een gemakkelijke manier als u een last-minute cadeau zoekt. Geniet van een gezellige dag in uw eigen privé sauna in Den Bosch. Kies tijdens uw verblijf een speciaal arrangement om het cadeau nog specialer te maken. Wilt u nog meer informatie of bent u benieuwd naar de beschikbaarheid?

Ontdek de last minute mogelijkheden