Privé wellness

Wanneer u op zoek bent naar optimale ontspanning met uw partner, geliefde of vrienden kunt u terecht bij onze privé wellness. Hier kunt u genieten van een wellness waar u volledig kunt ontspannen in het bubbelbad, infrarood sauna, inloop douche en een lounge bed.

Genieten samen in de privé wellness

Alle faciliteiten van Spa2be zijn alleen beschikbaar voor u en uw gezelschap. De ruimtes voor de privé wellness zijn voor 2 tot maximaal 4 personen. Hierdoor kunt u ongestoord tot rust komen. U bent helemaal alleen met uw gezelschap en hoeft u geen zorgen te maken om bekenden tegen te komen. Met niemand hoeft u rekening te houden. Veel mensen willen dan ook niet meer anders dan genieten in een wellness die ze helemaal voor zichzelf hebben. De privé sauna wordt voor iedere reservering grondig schoongemaakt, dus u kunt altijd genieten van een fijn verblijf in onze privé wellness.

Reserveer uw privé wellness 

Laad uzelf helemaal op

Zowel mentaal als fysiek kunt u soms uitgeput zijn. Kom daarom volledig tot rust tijdens een uniek dagje relaxen in de privé wellness, daarna bent u weer helemaal opgeladen en klaar om de volgende obstakels in uw leven aan te gaan. Samen of misschien wel alleen kunt u genieten van een rustige dag zonder afleiding, werk en andere inspanningen. Zelfs eten en drinken kan voor u geregeld worden, zelf hoeft u nergens aan te denken tijdens een uniek en rustgevend  dagje in de spa.

Waarom kiezen voor privé wellness?

Een dagje Wellness is altijd heerlijk. En een dagje privé wellness doet daar nog een schepje bovenop! Want het huren van een privé wellness faciliteit heeft een aantal hele grote voordelen. Allereerst heeft u alle ruimte. Er zijn geen onbekenden in de sauna, en u kiest zelf met wie u komt genieten. Daardoor heeft u niet alleen alle ruimte, maar ook heel veel privacy! Er zijn geen “pottenkijkers” en u kunt doen waar u uzelf prettig bij voelt. Dit maakt een dagje privé wellness ook heel erg geschikt voor hen die het spannend vinden om naakt van de wellness gebruik te maken.

U kunt er natuurlijk ook gewoon voor kiezen een badpak of zwembroek aan te trekken. Daarnaast kunt u de dag geheel naar eigen wens invullen. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten, u kunt lekker eten en drinken bestellen, er zijn verschillende arrangementen die u kunt boeken en zo gaat de lijst nog even door. Het moge duidelijk zijn: een dagje privé wellness is heerlijk!

Privé wellness faciliteiten

De luxe privé wellness Spa2be bestaat uit diverse faciliteiten. Heerlijk tot rust komen, doet u in de privé sauna. Bubbel lekker weg in het bubbelbad en geniet van de luxe infrarood sauna. Onze infrarood sauna is voorzien van full spectrum stralers. Daarnaast kunt u zich afspoelen in de ruime inloop douche. Of ontspan in het loungegedeelte met loungebed en minibar. In onze sauna kunt u zelfs uw eigen gewenste film of muziek opzetten.

Privé wellness als verrassing

Een aantal uur relaxen en de wellness helemaal voor uzelf hebben. Dat is een leuke verrassing voor uw vriend of vriendin. Een leuk verjaardagscadeau of om samen een jubileum te vieren. U kunt bij Spa2be ook iemand anders verrassen met een cadeaubon. Samen met uw wensen stellen wij een cadeaubon op voor een sauna arrangement. Op die manier kunt u een uniek en superleuk cadeau geven waar de ontvanger het nog heel lang over gaat hebben. je kunt ook een combinatie maken van een privé sauna met overnachting door een hotel in de buurt te reserveren. Kortom, een topcadeau!

Privé wellness tijdens een weekendje weg

Ook kunt u een heerlijk dagje privé spa plannen als u bijvoorbeeld een weekendje naar een van de steden in de omgeving gaat. Een weekendje Breda wordt bijvoorbeeld helemaal compleet met een dagje privé wellness er bij.

Reserveer uw privé wellness bij Spa2be

Spa2be is dé privé sauna Brabant! Gelegen in Oirschot is onze wellness locatie gemakkelijk te bereiken. Bij Spa2be kunt u online reserveren of bellen voor een afspraak naar 06 – 552 302 07. Wanneer u online reserveert kunt u kijken welke data en tijdstippen nog vrij zijn. Zo is het erg makkelijk voor u om een geschikte dag en tijd te vinden om heerlijk te ontspannen.

Kom samen genieten van onze privé wellness te Oirschot.

Reserveren & Tarieven

Contact:
Industrieweg 5c
5688 DP Oirschot
06 552 302 07
info@spa2be.nl

Toegang tot onze ruimtes sauna privé is vanaf 18 jaar en ouder, Spa2be kan bij twijfel om uw legitimatie vragen en bij het ontbreken van de gewenste documenten kan toegang worden geweigerd. Verder zijn er ook regels waar aan gehouden moet worden.