Privé spa Breda

Wilt u even helemaal ontspannen? Zonder anderen om u heen tot rust komen? Breng dan een bezoek aan onze privé spa Breda. Spa2be is een luxe privé sauna met aangename voorzieningen. Hier kunt u ongestoord genieten.

Helemaal ontspannen

Een bezoek aan een privé sauna is ontzettend goed voor u. Zowel mentaal als lichamelijk kunt u hier helemaal ontspannen. In onze privé spa kunt u de dagelijkse sleur even ontglippen. Zonder gestoord te worden door anderen komt u hier tot rust. Een bezoek aan Spa2be geeft u dan ook een lichamelijk boost. Daarnaast beleeft u mentale ontspanning en veel meer voordelen.

Reserveer direct!

Luxe privé spa Breda

In onze luxe privé sauna Spa2be geniet u van veel verschillende faciliteiten. Maak gebruik van onze infrarood sauna. Bubbel heerlijk weg in het bubbelbad. Ontspan in het loungegedeelte met loungebed. Geniet van uw eigen muziek dankzij het TV- en geluidssysteem waar u gebruik van kunt maken. Bovendien kunt u ook genieten van een heerlijk hapje en drankje uit de minibar.

Maak de spa extra feestelijk

Het uitstapje naar een privé spa bij Breda kunt u extra bijzonder maken door middel van één van de arrangementen, zoals het “love arrangement”. Bij aankomst liggen er rozenblaadjes, u ontvangt een lekker bakje fruit en u kunt helemaal genieten. Voor nog meer luxe kunt u kiezen voor een luxe arrangement, dan liggen er ook rozenblaadjes en kun je genieten van een stokbroodje met smeersels, een lekkere fles Prosecco of champagne en natuurlijk een handdoekenpakket.

Zo zijn er nog vele mogelijkheden zoals het ontvangen van een borrelplank, een lunch of ontbijt en ook vele arrangementen kunnen op maat ontworpen worden. Zo kunt u op uw eigen manier genieten van een gezellige en ontspannen tijd in de privé spa.

Cadeaubon privé sauna

Wilt u iemand verrassen met een bezoek aan onze privé Spa Breda? Het weggeven van een sauna arrangement is bijna net zo leuk als zelf genieten van onze privé sauna. We stellen op basis van uw wensen de cadeaubon voor u op maat samen.

Combineer met Breda

Een bezoek aan onze privé spa vlakbij Breda kunt u gemakkelijk combineren met een dagje of nachtje weg in Breda. Deze ongelooflijk leuke en gezellige stad biedt veel mogelijkheden. In Breda vindt u de meest gezellige horecagelegenheden en slaapplekken. Spa2be is gelegen vlakbij deze bruisende stad. Hierdoor kunt u een bezoek aan onze privé sauna uitstekend combineren met een nachtje/dagje weg naar deze stad.

Spa2be

Onze privé spa Breda is toegankelijk voor iedereen ouder dan 18 jaar. We kunnen u om uw legitimatie vragen bij twijfel. Een bezoek aan onze privé sauna kunt u gemakkelijk online reserveren of u neemt telefonisch contact met ons op. De sfeervolle ruimtes zijn geschikt voor 2-4 personen. Reserveer!