Privé sauna of publieke sauna?

Veel mensen verkiezen een privé sauna boven de gebruikelijke privé sauna. Maar waarom is een privé sauna zo fijn? Ontdek de voordelen zodat je kunt kiezen of een privé sauna of publieke sauna beter bij je past!

Ongestoord genieten

Het grootste voordeel van een privé sauna is dat je ongestoord kunt genieten. Je hebt een eigen ruimte waar je je geen zorgen hoeft te maken over anderen. Je zult hier nooit bekenden toevallig tegenkomen. Enkel met je eigen gezelschap geniet je van de faciliteiten. Onze privé sauna opent om half 10 iedere ochtend en u kunt als laatst reserveren om 11 uur in de avond, zo kunt u optimaal genieten van een heerlijke tijd, zolang als u dat zelf wilt!

Onze sauna heeft verschillende luxe faciliteiten zoals een ruime jacuzzi, een ruime (regen) douche, een heerlijke sauna met infrarood lampen en een comfortabel loungegedeelte waar u heerlijk tot rust kunt komen. Ook staat hier een kleine minibar en kunt u de telefoon koppelen aan ons mooie soundsysteem. Zo kunt u helemaal privé genieten zoals u dat zelf wilt. Zeg nu zelf een privé sauna of publieke sauna, de keuze is niet zo moeilijk!

Je eigen gang gaan

In een publieke sauna heb je vaak te maken met drukte en wachtrijen. Zeker in het weekend of andere populaire dagen, ben je afhankelijk van anderen. Bij een privé sauna weet je van te voren met wie en wanneer je gaat! Je kan van de aanwezige faciliteiten genieten wanneer jij dit wilt. Het enige nadeel is dat je niet zo lang kunt blijven als in een publieke sauna. De maximale tijd in onze ruimtes is 2,5 uur. Vaak is dit meer dan genoeg om te ontspannen en te genieten!

Intieme sfeer

Een aangenaam voordeel van een privé sauna is de intieme sfeer die er hangt. Je bent enkel met je vrienden, partner of geliefde. Hierdoor kan je rustig alles samen bespreken en samen zijn. Bij Spa2be is er met de inrichting rekening gehouden met een intieme en luxe sfeer. Dit straalt dan ook in alles terug. Je zult je direct op je gemak voelen en samen intiem kunnen genieten.

Privé sauna of publieke sauna?

Wanneer u liever naar een privé sauna gaat vanwege alle rust, ruimte en ontspanning kunt u terecht bij Spa2be. De mooiste privé spa van Brabant. Hier kunt u genieten van verschillende faciliteiten en heerlijk ontspannen. Bij onze privé sauna kunt u gemakkelijk online boeken of even bellen! Bent u er nu nog niet uit of u een privé sauna of publieke sauna wil boeken? Kijk dan even hieronder bij onze veelgestelde vragen. Wij helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen.

Ontdek alle voordelen van een privé sauna of reserveer direct!

Hoe prive is een prive sauna?

Deze vraag snappen wij als geen ander. Bij ons kunt u vrij zijn in uw eigen ruimte en zullen er geen andere mensen u storen. U heeft een eigen sauna, een loungegedeelte, een luxe douche en een jacuzzi. U kunt zelf kiezen of u alleen komt of met maximaal 3 andere personen, dus u geniet van een heerlijke privé ervaring in de sauna.

Wat is een publieke sauna?

Een publieke sauna is een sauna  waar iedereen die entree betaalt kan genieten van de sauna, hier zijn dus ook altijd andere mensen aanwezig. Wij willen u de ervaring van de privé gelegenheid geven, dus bij Spa2be bieden wij alleen een privé spa aan.

Hoe oud moet je zijn voor een prive sauna?

Voor onze privé sauna moet u minimaal 18 jaar zijn. Wij mogen vragen om een identificatiebewijs tijdens het aanmelden, als u deze niet kunt tonen, mogen wij u weigeren.

Wat kost een privé sauna?

Onze prijzen kunt u hier bekijken. Ook kunt u daar direct reserveren. Heeft u ook interesse in een extra arrangement? Die kunt u hier bekijken.