Privé sauna met overnachting

Unieke privé sauna met overnachting

Even helemaal ontspannen zonder gestoord te worden. Dit ervaart u bij een privé sauna met overnachting als Spa2be. U geniet van alle faciliteiten van een openbare sauna, maar dan enkel met uw eigen gezelschap. Een privé sauna is vaak een romantisch en intiem uitje. Zeker wanneer u een privé sauna met een overnachting combineert. Maak uw verblijf bij Spa2be compleet met een overnachting in een hotel in de omgeving.

Let op: Spa2be biedt zelf niet de mogelijkheid tot overnachtingen aan.

Combineer onze privé sauna met een overnachting

Onze luxe privé sauna Spa2be bevindt zich in Oirschot. Vlakbij grote steden als Den Bosch, Breda en Tilburg waar u keus heeft uit veel gezellige hotels. Een bezoek aan Spa2be wordt dan ook vaak gecombineerd met een uitstapje naar deze gezellige steden. De drukte van de stad is een leuke afwisseling met het ontspannen gevoel van een privé sauna. Tijdens uw pivé sauna met overnachting of een weekendje weg naar één van de grote steden in de omgeving, kunt u een bezoek aan Spa2be plannen. Samen kunnen jullie genieten van onze privé sauna met een overnachting in de stad.

Heerlijk genieten van het echte wellness gevoel

Spa2be is een luxe privé sauna met aangename faciliteiten. Hier geniet u van een privé bubbelbad, infrarood sauna en heerlijk loungegedeelte. De intieme en sfeervolle inrichting zorgt ervoor dat u zich meteen op uw gemak voelt. Samen met uw gezelschap kunt u hier helemaal ontspannen.

Wat biedt de privé sauna met overnachting?

Onze privé wellness is beschikbaar voor 2-4 personen. Samen genieten jullie van het loungegedeelte met loungebed en bank. Kunnen jullie bubbelen in het bubbelbad en opwarmen in de sauna. Daarnaast is er een fijne inloopdouche en infrarood sauna. In een sauna ontspan je mentaal en fysiek. Voor de gewrichten, afvalstoffen en uw afweersysteem is het erg goed. Daarom is een privé sauna met een overnachting erg goed voor u en uw gezelschap.

Sauna arrangementen

Ervaar een heerlijke saunabeleving met onze luxe en lekkere arrangementen. Zo kunt u een borrelplank bestellen of u kunt kiezen voor fruit. Verder is er nog een heerlijk arrangement met smeersels, rozenblaadjes en een fles champagne of prosecco. Natuurlijk is een ontbijt of lunch ook gewoon mogelijk bij ons. Zo kun je na je overnachting ook nog genieten van een dagje wellness.

Wat is een overnachting met privé sauna en jacuzzi?

Dat is puur genieten. Verwen uzelf met een heerlijke dag bij Spa2be. In de omgeving rondom onze privé spa kun je heerlijk op date gaan met een overnachting. Geniet van een romantische privé sauna met overnachting door bij ons een door u uitgekozen tijdsslot te kiezen en vervolgens een luxe hotel te boeken. U kunt de hele dag door genieten en tot rust komen.

Vakantiehuis of hotel met privé sauna?

Dat is niet nodig! Geniet van een dag in de privé spa en boek een los hotel of vakantiehuisje. U bent dan een stuk goedkoper uit en u kunt bij ons “inchecken” wanneer u dat wil. De hele dag door genieten van luxe en comfort doet u bij Spa2be!

️Wat zijn de kosten van privé sauna?

De kosten voor onze privé spa kunt u terug vinden op onze reserveringspagina.

Wat kan een u verwachten in de prive sauna met overnachting?

U kunt een luxe spa verwachten. Wij doen er alles aan om u een spabezoek te bieden waar u volledig kunt ontspannen en genieten. Bij ons staat een goede beleven voor onze gasten centraal. Geniet van een heerlijke tijd in onze luxe privé sauna met overnachting erbij.

Verrassen met een privé sauna bezoek

Wanneer u iemand wilt verrassen met een privé sauna met overnachting kan dit ook. Bij Spa2be kunt u een cadeaubon op maat laten maken. Hierdoor kunt u iemand meenemen naar een leuke stad voor een weekendje weg en verrassen met een bijzonder uitstapje. Met een bezoek aan de privé sauna verrast u iemand altijd.

Reserveren

Graag zien we u terug in onze privé sauna Spa2be. U kunt gemakkelijk reserveren via ons online boekingssysteem, maar ook telefonisch. In het overzicht vindt u de beschikbare tijden. Reserveer direct!