Privé sauna Den Bosch

Luxe privé sauna Den Bosch

Genieten van totale ontspanning in uw eigen privé sauna bij Den Bosch. Bij Spa2be kunt u een eigen privé sauna reserveren. Ongestoord kunt u genieten in onze privé sauna in Oirschot. Op een half uur afstand van Den Bosch, in de buurt van Eindhoven en Tilburg.

Relax, rust & ruimte

Een bezoek aan Spa2be houdt in dat u volledig tot rust kunt komen. U hoeft niet bang te zijn om bekenden tegen te komen. U hoeft dan ook met niemand anders rekening te houden. Daarnaast komt u door de verschillende faciliteiten los van de dagelijkse gang van zaken. Lichaam en geest kunnen goed ontspannen. U kunt uw hoofd even goed leeg maken door enkel te ontspannen. De ruimte is ingericht in een intieme en rustgevende sfeer.

Reserveer uw privé sauna Den Bosch

Luxe faciliteiten

Bij Spa2be kunt u heerlijk genieten van verschillende luxe faciliteiten.  U kunt door de tv- en geluidsysteem zelf de sfeer verder in de ruimte bepalen. Hier kunt u genieten van een groot bubbelbad, een inloopdouche, een luxe sauna en infrarood sauna die is voorzien van full spectrum infrarood stralers. U kunt daarnaast ontspannen in het loungegedeelte met comfortabele loungebank en lounge bed. Door de verschillende faciliteiten komt zowel het lichaam als de geest tot rust. Iedereen heeft deze rust zo af en toe nodig. U kunt bijkomen van het dagelijks leven en komt totaal ontspannen terug.

Schone ruimtes

De privé sauna’s zijn voorzien van  fijne  faciliteiten die steeds opnieuw grondig worden schoongemaakt. Voor elk bezoek aan onze privé sauna zorgen we ervoor dat het netjes is. Mocht u toch iets tegen komen en het niet zo netjes vinden, dan helpt ons personeel u direct.

Online reserveren

Bij Spa2be kunt u gemakkelijk, veilig en snel online reserveren. In ons boekingssysteem ziet u meteen welke dagen en tijdstippen nog beschikbaar zijn. Bekijk onze tarieven en reserveer hier direct online, U bezoekt onze privé sauna voor minimaal 2 uur. Boek direct!

Weekendje weg & bezoek privé sauna Den Bosch

Wilt u graag een weekendje weg waar u leuke activiteiten kunt ondernemen, maar ook kunt ontspannen? Na een hele dag winkelen of bezichtigingen bekijken, kunt u ontspanning wel gebruiken. Een ideaal weekendje weg Den Bosch bestaat dan ook uit een bezoek aan onze privé sauna bij Den Bosch. Van alle drukte van de stad kunt u bijkomen in onze privé sauna. Hier kunt u ontspannen en uitrusten om vervolgens verder te genieten van uw weekendje weg.

Voordelen van de sauna

Een bezoek aan een sauna heeft veel voordelen voor uw gezondheid:

  1. Gifstoffen verwijderen: een bezoek aan de sauna zorgt ervoor de gifstoffen uit uw lichaam verdwijnen. Dit komt door het zweten in de sauna.
  2. Gewicht verliezen: door de warmte stijgt de hartslag en versnelt de stofwisseling. Hierdoor kunt u sneller afvallen.
  3. Weerstand wordt verbeterd: in de sauna maakt het lichaam meer witte bloedcellen aan die infecties bestrijden. Hierdoor verbeterd uw weerstand.
  4. Mooi haar & huid: uw haar en huid ziet er veel stralender uit doordat uw huid wordt gereinigd en de huidcellen worden vervangen.
  5. Snel herstel na het sporten: na een intensieve workout zijn de spieren snel moe. De warmte zorgt ervoor dat de spieren sneller herstellen en ontspannen.
  6. Betere nachtrust: na een bezoek aan de sauna kunt u beter slapen doordat u meer ontspannen bent.

Privé sauna nabij Den Bosch

Wanneer u een bezoek brengt aan de privé sauna Den Bosch maakt u er een dagje uit van die u niet snel zal vergeten. Samen met uw gezelschap kunt er ook voor kiezen om een bezoek aan Spa2be te combineren met een weekendje weg naar Den Bosch. Reserveer online gemakkelijk uw privé sauna nabij Den Bosch bij Spa2be of bel 06 552 302 07. De ruimtes zijn beschikbaar voor 2-4 personen.

Reserveren & Tarieven

Contact:
Industrieweg 5c
5688 DP Oirschot
06 552 302 07
info@spa2be.nl

Toegang tot onze ruimtes is vanaf 18 jaar en ouder, Spa2be kan bij twijfel om uw legitimatie vragen, Bij het ontbreken van de gewenste documenten kan toegang worden geweigerd.

Kijk ook op privé sauna Brabant, privé sauna Bredaprivé sauna Eindhoven, privé sauna Tilburg